HĺRSZOLGÁLAT

Regina vetkőzik, s közben énekel
Dukai Regina már évek óta jegyzett név a kifutók világában, ám az országos ismertséget a tavalyi év hozta meg számára, amikor is a szőke lány (vagy inkább ezüstlány?) egy üdítőital-gyártó világcég modellversenyét megnyerte. Innen csak egy ugrás volt a zenei karrier.

Regina vetkőzik, s közben énekel

Dukai Regina már évek óta jegyzett név a kifutók világában, ám az országos ismertséget a tavalyi év hozta meg számára, amikor is a szőke lány (vagy inkább ezüstlány?) egy üdítőital-gyártó világcég modellversenyét megnyerte. Innen csak egy ugrás volt a zenei karrier. Csak szeress… című albuma kilenc lendületes dalt vonultat fel, ebből öt átdolgozás. Reginát a nyár folyamán az egyik népszerű férfimagazin címlaplányaként köszönthetjük, annyit elárulhatunk, hogy nem sok ruhát fog viselni… A címlap a hamarosan megjelenő Befogom a szám című dalához kapcsolódó reklámkampány része. A maxi cédén olyan ismert zeneszerzők mixelték a dalt, mint a Unique tagjai, Rácz Gergő vagy a Groovehouse állandó zeneszerzője, Fari. A felvételhez nagy költségvetésű videoklip készül. (d, p)

Összeáll az En Vogue

A billboard.com információi szerint újjáalakul az En Vogue, a kilencvenes évek első felének legnépszerűbb amerikai lánycsapata, és jövőre új stúdiólemezzel is jelentkezik. A kvartettből 1997-ben kivált Dawn Robinson megalapította a Movemakers Entertainment nevű kiadót, amely a készülő En Vogue-lemezt is gondozza majd. Az album leghamarabb 2005 második felében kerülhet a boltokba, az egyik tag, Cindy Herron ugyanis babát vár. Az énekesnőket hallhatjuk Stevie Wonder július végén megjelenő lemezén is, a What The Fuss című dalban vokáloznak. (d, p)

50 Cent ráhajtott a The Cheeky Girlsre

50 Cent meglepte a román The Cheeky Girls tagjait, amikor londoni találkozójuk után meghívta őket a hotelszobájába. Az amerikai rapper állítólag a fejébe vette, azon túl, hogy meghódítja őket, még a hírhedt Cheeky Song (Touch My Bum) című felvételüket is átdolgozza lemezlovas barátjával, Whoo Kiddel. Monica és Gabriela Irimia, bár rendkívül hízelgőnek tartották a meghívást, kosarat adtak Fiftynek. (z, p)

Ejtette a kiadója a Tears For Fearst

Még azelőtt felbontotta az Arista a Tears For Fears szerződését, mielőtt új albumuk, az Everybody Loves A Happy Ending a boltokba kerülhetett volna. Az amerikai cég vezetői nem kommentálták a szerződésbontást. A korongot Curt Smith és Roland Orzabal szeptember tizennegyedikére ígérték, ám egyelőre kérdéses, hogy megjelenik-e, mivel új kiadó után kell nézniük.(z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?