HĺRSZOLGÁLAT

Victoria lemarad a saját albumáról
A Spice Girls egykori énekesnője a közelmúltban rögzítette második albumának anyagát Damon Dashnek, a hip-hop világhírű producerének irányítása mellett, a végső változaton azonban az ő énekhangja mégsem lesz hallható.

Victoria lemarad a saját albumáról

A Spice Girls egykori énekesnője a közelmúltban rögzítette második albumának anyagát Damon Dashnek, a hip-hop világhírű producerének irányítása mellett, a végső változaton azonban az ő énekhangja mégsem lesz hallható. Az album producere a sztárral és annak menedzsmentjével folytatott heves vitát követően úgy döntött, hogy kivágja Victoriát az elkészült anyagból. „Azt akarom, hogy az emberek hallják az anyagot, de egy másik előadóval. Rengeteg munkát fektettem bele, és nem szeretném, ha nem lenne látszata. A menedzsment problémázott azon, hogy Victoriával egy hip-hop albumot hoztunk össze. Azt viszont nem értem, Victoria miért hagyja őket ilyesmibe beleszólni” – nyilatkozta Damon. Közölte: mivel ő írta a dalokat, ezért azt tesz velük, amit akar, és az anyagot egy új énekesnő közreműködésével adja majd ki. (z, p)

Reszkess világ, jön DJ Geri!

Meglepte a minap az egyik londoni klub vendégeit Geri Halliwell, amikor előzetes bejelentés nélkül a lemezjátszók mögé lépett, és rögtönzött DJ szettel szórakoztatta a jelenlévőket. A sztár jelenleg harmadik albumán dolgozik, de mellette a kikapcsolódásra is van ideje. Szívesen jár diszkóba, a brit főváros Boujis nevű klubja a kedvencei közé tartozik. A klub lemezlovasa szerint Geri kedvesen megkérdezte, hogy átvehetné-e egy rövid időre az irányítást, és körülbelül félórán át szolgáltatta a talpalávalót. (z)

Eladó a VIVA, az MTV megvenné

A zenei programokat sugárzó MTV tulajdonosa, a Vivacom fontolgatja, hogy ajánlatot tesz európai riválisára, a német VIVA Media megvásárlására – adta hírül a Financial Times.

A csatorna megszerzése versenyjogi kérdések is felvet. A VIVA ugyanis az MTV-vel konkuráló zenei adókat működtet Németország mellett Hollandiában, Svájcban, Magyarországon és Lengyelországban. A VIVA azóta van eladósorban, amióta a 45,9 százalékot birtokló amerikai tulajdonosai, a Time Warner és a Universal Music úgy döntöttek, a zenetévé számukra nem stratégiai befektetés többé. Az érdeklődők között van a ProSiebenSat1, és az RTL is, de az MTV úgy tűnik, többet ajánl. A Financial Times nem hivatalos információi szerint 300 millió eurót. (z, p)

Usher újabb bravúrjai

A tengerentúlon továbbra is nagy az érdeklődés az r&b énekes új albuma iránt. Az amerikai eladási listán a D12 nagylemeze mindössze egyetlen hétre volt képes átvenni tőle a vezetést, a héten ismét az ifjú sztár Confessions című korongja áll az összesítés élén. Közben az album első slágere, a Lil Jon és Ludacris közreműködésével készült Yeah! tizenhárom hét után elhagyta a Billboard magazin száz dalt rangsoroló kislemezlistájának csúcsát. Ushernek azonban nem kell szomorkodnia, mivel lemezének második kislemezdala, a Burn került az élre. (z, p)

Modellkedik az Atomic Kitten sztárja

Jenny Frost a napokban elfogadta a Premier Model Management ajánlatát, szerződést kötött a divatcéggel. Az ügynökségnél van Naomi Campbell is. „Jenny szenzációsan néz ki, már akkor felfigyeltünk rá, amikor az Atomic Kittenben énekelt. Tudtuk róla, hogy korábban modellkedett, de végül a zenei karriert választotta. Amikor hallottuk, hogy együttese feloszlott, egyből kivetettük rá a hálónkat” – nyilatkozta az ügynökség szóvivője. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?