Hétvégi programok

Szombaton 8 órától közvetítjük adásunkat. A Hétről hétre című publicisztikai magazinban folytatódik sorozatunk a választási tudnivalókról. Miről árulkodik az idei kampány – tiszteletben tartják-e a pártok a fair play szabályait? – mindezt a Fair play bizottság tagjától, Grendel Lajostól kérdezzük.

Szombaton 8 órától közvetítjük adásunkat. A Hétről hétre című publicisztikai magazinban folytatódik sorozatunk a választási tudnivalókról. Miről árulkodik az idei kampány – tiszteletben tartják-e a pártok a fair play szabályait? – mindezt a Fair play bizottság tagjától, Grendel Lajostól kérdezzük. Az új magyar kormányzattal változik-e a HTMH küldetése, vagy a folytonosságra helyezi a hangsúlyt a hivatal új elnöke, Bálint Pataki József. Szombaton tartja alakuló közgyűlését a Magyar Föderalista Párt. Miért érezték szükségét egy új párt létrehozásának? Erre a kérdésre válaszol az előkészítő bizottság elnöke, Mihajlovics József. A királyhelmeci Ticce képzőművészeti társuláshoz is ellátogatunk, aztán szólunk az országos humorfesztiválról. 11.05-kor a Kaleidoszkópban Palásthy György filmrendező arról beszél, hogyan találta meg gyökereit a szlovákiai Palást községben, bemutatjuk a százéves ipolysági Honti Múzeumot. 13 órakor a Tékában a Lilium Aurum most megjelenő köteteiről hallanak. Ezután női magazinunkban Klein Melindával és Szolnoki Júliával arra keressük a választ, miért válnak a nők egymás ellenségévé, ha egyikük feljebb kerül a ranglétrán. Keresd a nőt! 13.30-kor. 14.05-kor Slágerhullám. Ezután nyugdíjasok műsora, melyben megszólal egy volt pedagógus, a komáromi Pálinkás Zsuzsa, aki a tanítás mellett 20 évig gyermekkórust vezetett. Az Őszidő további vendége az udvardi Berta házaspár. 15.30-től népzene, majd a 16.05-kor kezdődő Köszöntő és a Napzárta után, 18 órakor ér véget adásunk.

Vasárnap 8 órától egyebek mellett a sportösszefoglaló, a belpolitikai tükör és A hét legfontosabb eseménye hangzik el. 9 órától a Hétfájdalmú Szűzanya ünnepére emlékezünk a katolikus félórában, Szakál László diószegi lelkiatya olvassa fel jegyzetét. 10 éves a gútai Nagyboldogasszony Nyolcosztályos Egyházi Gimnázium - Priskin Zoltán igazgatóval beszélgetünk, majd Elek László gútai esperes-plébános hívja fel a figyelmet a megbocsátás örömére. 9.30-kor Tallózó, majd 10.05-től Randevú Puha Józseffel. Az ifjúsági műsorban hangképes összeállítást sugárzunk a szombati bősi hajókirándulásról, amelyen a hallgatókkal együtt szerkesztőségünk tagjai is részt vesznek. Az augusztusi dunai árvíz miatt a párkányi gyermekotthon lakóit ki kellett költöztetni. A Losonc járásbeliek összefogásával a gyerekek Közép-Szlovákiában, a régi Gácson tölthettek egy hetet. Vajon mi újat hoz a diplomás nővérképzés? Ez a Segítsünk! további témája, 15 órakor. Hazai tájakon 15.30-kor – a gömöri és a nógrádi pásztorkodásról lesz szó a néprajzi összeállításban. (-tek)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?