Hétvégi programok

Szombaton 12.15-től a Délidő vendége Pásztor László, a Szlovákiai Magánorvosok Kamarájának elnöke lesz. 13 órakor jelentkezik publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre. 15 órakor a Népek zenéje című műsorunkban a portugálok jellegzetes muzsikája, a fadu szól. 15.

Szombaton 12.15-től a Délidő vendége Pásztor László, a Szlovákiai Magánorvosok Kamarájának elnöke lesz. 13 órakor jelentkezik publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre. 15 órakor a Népek zenéje című műsorunkban a portugálok jellegzetes muzsikája, a fadu szól. 15.30-tól a Kultúra világát hallgathatják meg: bemutatjuk dr. Olsvai Imre népzenekutatót; Dárdai Zsuzsa beszél Kassákról és a MADI alapítványról, Huszár László pedig arról a CD-ről, amelyet a tavalyi, jubileumi Tompa Mihály Országos Vers- és Prózamondó Versenyen elhangzott legjobb előadásokból állítottak öszsze, végül Holocsy Katalint, a Komáromi Jókai Színház művészét kérdezzük szerepeiről. 16 órakor hírek, majd zenés köszöntőnket hallgathatják 17.40-ig, ezt követi napi hírösszefoglalónk. 18 órakor jelentkezik a Térerő.

Vasárnap 13 órakor jelentkezik a Randevú, melyben beszámolunk a Tompa Mihály Országos Vers- és Prózamondó Versenyről. 15 órától a Kaleidoszkópban összeállítást hallhatnak a magyar országgyűlés elnöke, dr. Szili Katalin szlovákiai körútjáról. Megszólal dr. Vargha Kálmán, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal elnöke, Ráday Mihály városvédő, Agócs Erika építészmérnök, Hubay Gyula hubói juhász, a berzétei Berkő éneklőcsoport tagjai. 18 órakor a Téka irodalmi magazinban ellátogatunk a civil kezdeményezéssel létrehozott érsekújvári magánkönyvtárba, ahol Strba Sándorné könyvtáros és az olvasók nyilatkoznak a könyvtárról és az olvasásról. 18.30-kor a Zenei galériában megemlékezünk Karl Millöcker zeneszerzőről. 19 órakor a Világosság református műsorában Mudi Henrietta berzétei lelkipásztor elmélkedik, és szólunk a tíz éve alapított rozsnyói egyházi alapiskoláról is. (MoL)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?