HETI7

Már kapható Thomas Anders új szólólemeze, a This Time, rajta tizenhárom Modern Talkingos hangzásvilágú dallal.

Már kapható Thomas Anders új szólólemeze, a This Time, rajta tizenhárom Modern Talkingos hangzásvilágú dallal.

A Spice Girls legnagyobb slágereit felvonultató válogatása a tagok közötti viták miatt nem jelenhet meg; Melanie B, Emma Bunton, Victoria Beckham és Geri Halliwell minden további nélkül benne lennének egy közös fellépésben, Melanie C azonban továbbra sem akar hallani a munkáról, ezért a Virgin Records egyelőre nem tervezi az album kiadását.

Biztossá vált, hogy a The Prodigy új albumán szerepel az Oasis énekese, Liam Gallagher és testvére, Noel is; a Shoot Down című dalban működnek közre.

Courtney Love szólólemeze nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért az eredetileg tervezett hatalmas arénabeli fellépések helyett kis klubokban kötöttek le koncerteket az énekesnő menedzserei, de ezeket is le kellett mondani, ugyanis alig volt érdeklődés irántuk.

Az eredeti felállásban készíti új nagylemezét a Duran Duran; az énekes, Simon LeBon elmondása szerint zeneileg nem akarnak visszamenni a nyolcvanas évekbe, viszont azt megígérte, hogy az anyag tetszeni fog a régi rajongóiknak is.

Annie Lennox úgy érzi, kezd öreg lenni ahhoz, hogy szólóban folytassa pályafutását, ezért szeretné, ha újraéledne a Dave Stewarttal alapított Eurythmics.

Megjelent az Európa több országában is ismert magyar Fresh Fabrik új lemeze, a Dead Heart in Living Water. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?