Hangyák a gatyában 2.

A címből már kiderült: a srác a beszélő hímtaggal visszatér. Mint az a tiniszexvígjátékok kedvelői körében ismeretes, a serdölő Florian egy szép napon arra ébredt, hogy a takaró alatt merevedő testrésze tisztán érthető szavakkal kommunikál vele, és folyton csak „azt” akarja.

# A címből már kiderült: a srác a beszélő hímtaggal visszatér. Mint az a tiniszexvígjátékok kedvelői körében ismeretes, a serdölő Florian egy szép napon arra ébredt, hogy a takaró alatt merevedő testrésze tisztán érthető szavakkal kommunikál vele, és folyton csak „azt” akarja. Az első rész azzal a tanulsággal ért véget, hogy egy helyes lány, aki megérti az embert, többet ér egy tucat nagymellű-jóseggűnél. Ezt itt most elfelejtjük, ugrás előre két évet, és kezdjük az egész túrát előről.

Florian először is letapizza a tanárnőjét a tanítás előtti tumultusban, majd szerelmes lesz egy huncut kis szőkébe, akit a Csajok a csúcsonból szalajtottak, és az egész filmen át pedálozik, hogy elnyerje kegyeit. Dagi haverja, Red Bull (akit az elképesztően tehetséges Axel Stein alakít) eközben lánynak öltözik, és bevágódik egy lány gyephoki-csapatba, ahol a mennyországban érzi magát. Floriannak marad a zsebhoki, és jópár totális leégés, ami egy folytatáshoz méltóan nagyobb, sűrűbb és izzóbb, mint az első részben, s amelynek írója ezúttal a rendezővé is előlépett.

Mindez felhőtlen szórakozást ígér tele klasszikus vígjátéki, félreértéses jelenetekkel, már ha el tudunk fogadni olyan fordulatokat, hogy a pszichiáternő előrebuggyantott mellekkel igyekszik lebeszélni hősünket a túlfűtött viselkedésről, majd gyógykellékként matyiauto-matát ad neki, vagy amikor Maya (így hívják szíve hölgyét) a frissen tökönvágott Floriant lágyékmaszszázzsal próbálja megnyugtatni. És persze van egy kis fáziskésés Hollywooddal szemben, ahol az altáji vígjátékhullám lecsengőben van. Itt rendszeresen jönnek a fülrepesztő bélszelek, nagymama vibrátorral vécét takarít, Floriant több ízben képen tüsszentik bőséges orrváladékkal, ám a megfelelő korhatárt biztosítandó, meztelenség még annyi sincs benne, mint elődjében. (nelson)

Hangyák a gatyában 2. (Knallharte Jungs), 2002, színes, magyarul beszélő német filmvígjáték, 85 perc, Rendező: Granz Henmann, Szereplők: Tobias Schenke, Axel Stein, Diana Amft, Rebecca Mosselmann

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?