Győri Munkácsy-kiállítás - már a tízezredik látogatót köszöntötték

Győr |

<p>Az ötezredik látogató a Munkácsy-kiállítás megnyitását követő huszadik napon érkezett a kiállítóhelyre, a következő „kiemelt sorszámú” – tízezredik - látogatóra „csak” 17 napot kellett várni - közölte az Új Szóval a győri tárlat kapcsán Ponty Zita, a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat Elnöki Kabinetjének sajtóreferense.</p>

Vasárnap a magyarországi Bősárkányról érkezett Major Csabáné volt az a szerencsés, aki a kiállításra szóló belépőjegye mellé értékes ajándékot, festményreprodukciókat kapott. A tízezredik látogatónak a megyei önkormányzat nevében Koczkásné Sipőcz Katalin osztályvezető és Csécs Teréz a múzeum igazgató-helyettese gratulált.
Majorné munkaadója jóvoltából látogatott el Győrbe három kolléganőjével, elmondása szerint bár nem tartja magát nagy műértőnek, de már nagyon várta a Munkácsy-képekkel való személyes találkozást. A bősárkányi asszony kiváló lehetőségnek tartja, hogy a mester képeit Győrött is megtekinthetik az érdeklődők, a nyereményen pedig nagyon meglepődött, hiszen korábban nem volt szerencséje semmilyen akción vagy sorsoláson.
Az április 4. óta látogatható kiállítás népszerűségét jól bizonyítja, hogy már több mint tízezren tekintették meg az alkotásokat, sokan kíváncsiak a neves művész képeire és életére, szívesen élnek a helybe hozott, különleges lehetőséggel.
További információk a kiállítás honlapján: http://munkacsy.gymsmuzeum.hu (korp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?