Gömbaszögi Nyári Tábor szombati programja

Gombaszög |

<p>A Gömbaszögi Nyári Tábor utolsó napjához érkezett.</p>

Az utolsó napot Rétfalvi Flóra előadása kezdte „Public speaking, avagy hogyan legyünk hatásosak“ címmel. Ezzel a programmal párhuzamosan tartottak egy beszélgetést a HÖK sátrában, a téma pedig az Ördögüző c. film volt A Közbeszéd sátrában a TotalCar netes autós magazinja került boncolgatásra a főszerkesztő Winkler Róberttel és Vályi Istvánnal. Klettner Anikó szexológus a jó szex titkáról tartott előadást.  Délután megismerhetjük Tokár Géza egy más oldalát, előadása a képregényekről a kissátorban lesz megtalálható.  A Közbeszéd sátrában Szabó Krisztián  képanyaggal és élménybeszámolókkal tarkított vetítése tekinthető meg.  A délután második részében egy igazi nemzetközi előadás következik, három  oknyomozó újságíró (Jaroslav Spurný, Tom Nicholson és Bodoky Tamás) találkozik egy asztal mögött.  Ezután levetítésre kerül a Történelemóra-Hodina dejepisu c. film, a nézetkülönbségek gyönyörű példája Trianonról. Ezután beszélgetés következik Bauer Dávid HR vezetővel, állásinterjúkról, a jó megjelenés és meggyőzés trükkjeiről, életrajzírásról, és további, a pályakezdőket érintő kérdésekről. Késő délután a bloggerek koncentrációja megkétszereződik a vár alatt. Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Szlovákiai Magyar Bloggertalálkozó.   Este Vasik János kétrészes, összesen 52 perces dokumentumfilmjét nézheti meg  a táborlakó, amely a gömöri magyar anyanyelvű roma nemzetiség életét követi nyomon a krasznahorkai vár tragédiájának apropóján.  A színházi sátor a szombati napon se marad program nélkül. A nap egy laza Slam poetry workshoppal kezdődik. Ezután a budapesti  Káva Kulturális Műhely filmvetítése következik ezután pedig Takács Gábor tart előadást a műhely munkásságáról. Ezután a kávéház egy beszélgetésnek ad helyet, Molnár Xéniával  a Világszám c. Film kapcsán. Késő délután a Nézőművészeti Kft. Gyáva c. előadása kerül színpadra. A színházi sátor este a slam poetry esttel zárja egész heti programját.  Késő este a zenei nagyszínpadra lép ByAlex az Eurovíziós Dalfesztivál nemzetközi döntőjének 10.helyezettje, a Hot Jazz Band és Magashegyi Underground zenekarok.  A koncertek között kerül kihirdetésre a csapatjátékok végeredménye.   
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?