George Michael vallomása

A legendás énekes egy bensőséges interjút adott az egyik angol magazinnak. Elárulta, csodálkozott, hogy rajongói megdöbbentek, amikor kiderült, hogy meleg, mert szerinte ez kezdettől fogva érezhető volt a viselkedésén.

A legendás énekes egy bensőséges interjút adott az egyik angol magazinnak. Elárulta, csodálkozott, hogy rajongói megdöbbentek, amikor kiderült, hogy meleg, mert szerinte ez kezdettől fogva érezhető volt a viselkedésén. A tényt hivatalosan csak azután jelentette be, hogy 1998-ban Amerikában letartóztatták közízlést sértő viselkedésért. „Szerintem attól függetlenül, hogy az ember homo- vagy heteroszexuális, negyvenéves korára eltűnik belőle az a kisfiús báj, ami korábban jellemezte. Most, hogy az emberek tudják, hogy meleg vagyok, kevésbé látszom annak, mint huszonkét évesen. Ha valaki megnézte a régi videoklipjeimet, rá kellett jönnie, hogy valami nem stimmel velem. Függönykarikákat hordtam a fülemben, melírozott, göndör hajam volt, és állandóan forgattam a szemeimet. Ezért csodálkoztam, hogy rajongóim megdöbbentek, amikor mindez kiderült rólam.”

Az interjúban elmondta, hogy jövőre világ körüli turnéra indul, tizenöt évvel legutóbbi show-ját követően. „Nagy valószínűséggel turnézni megyek, és ha így lesz, akkor az Egyesült Államokba is ellátogatok” – nyilatkozta. Annak ellenére, hogy számtalan új dallal bővült a repertoárja, inkább az ismert számokkal rukkol majd elő a koncerteken. „Nem szeretem az albumnépszerűsítő turnékat. Inkább olyan dalokat énekelek, amelyeket már ismer a közönség, nem a fellépés alatt akarom eladni az aktuális albumomat.”

Az egykori Wham!-sztár szeretné, ha rajongói tudnák, hogy a hírnév miatt vonult vissza a reflektorfényből, s eltűnésének semmi köze sincs 1998-as letartóztatásához. „Egyszerűen elegem lett az egészből! 24-25 évesen a Faith című albummal hatalmas sikert arattam. Szólóénekesként Amerikában sikeresnek lenni nagy dolog. De egész nap napszemüveget kellett hordanom! Egy kerek évig le sem vettem, néha még az ágyban sem, mert olyan sok figyelmet kaptam, hogy az már elviselhetetlen volt számomra. Szóval úgy döntöttem, hogy visszalépek egy kicsit. Nem vállaltam reklámokat, nem turnéztam és kivonultam a társasági életből. Azt azonban tudniuk kell az embereknek, hogy nem az 1998-as letartóztatásomat követően vonultam vissza teljesen, hanem már 1991-ben, miután Elton Johnnal elénekeltünk egy nagy sikerű duettet” – mondta George Michael az interjúban. (origo, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?