Folytatódik George Michael sikersorozata

A magyar kereskedelmi rádiók összesített játszási listájának élvonalában nincs változás, továbbra is George Michael, a Milk And Sugar és Dido slágerei a legjátszottabbak, a legnépszerűbb magyar dal pedig még mindig a Groovehouse felvétele, a Ha újra látom című.

A magyar kereskedelmi rádiók összesített játszási listájának élvonalában nincs változás, továbbra is George Michael, a Milk And Sugar és Dido slágerei a legjátszottabbak, a legnépszerűbb magyar dal pedig még mindig a Groovehouse felvétele, a Ha újra látom című.

A hét meglepetése, hogy a tizenhetedik helyen debütált a vadonatúj The Corrs-dal, a Summer Sunshine. A családi kvartett rajongói már hosszú ideje várnak az új stúdiólemezre, amely a tervek szerint május huszonnegyedikén kerül a boltokba Borrowed Heaven címmel. A lemez részleteiről az együttes tagjai nem beszéltek, ám a velük dolgozó producer, Olle Romo készségesen nyilatkozott az egyik ausztrál internetes magazin riporterének. Romo korábban Shania Twain, Bryan Adams, a Backstreet Boys és a Eurythmics lemezein is közreműködött. „Kifogyhatatlanok voltak az új ötletekből a The Corrs tagjai, így sok dalt vettünk fel a stúdióban. Ezek közül szigorú kritériumok alapján válogattuk ki azokat, amelyek felkerültek a korongra” – mondta a producer.

Lionel Richie újdonsága, a Just For You is az összesítés első húszas mezőnyében tanyázik. A sztárt az utóbbi időben inkább úgy emlegették a tengerentúlon, mint Nicole apját, lánya ugyanis szerepelt a The Simple Life című valóságshow-ban. A papa hamarosan megjelenő nagylemezén olyan vendégek működnek közre, mint Lenny Kravitz vagy Daniel Bedingfield, és ígéri, hogy a dalok mindenkit meggyőznek majd arról, hogy van még keresnivalója a zenei életben.

A Rádiós lista huszadik helyén található Liza első slágere, a Záporeső. A dal szövegét a Shane54 mögött megbúvó Császár Előd írta, a zenéjét Benda Gergő jegyzi. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?