FILMAJÁNLÓ

A legelő hősei
Egy békés vadnyugati farmon járunk, amelynek lakói – egy kedves öreg hölgy, három tehén, egy pesszimista kecske, fél tucat vidám malac és egy rakás felelőtlen baromfi – egy kevésbé szép napon értesítést kapnak: ha nem fizetik ki a banknak tartozásukat, akkor három napon belül kilakoltatják őket.

A legelő hősei

Egy békés vadnyugati farmon járunk, amelynek lakói – egy kedves öreg hölgy, három tehén, egy pesszimista kecske, fél tucat vidám malac és egy rakás felelőtlen baromfi – egy kevésbé szép napon értesítést kapnak: ha nem fizetik ki a banknak tartozásukat, akkor három napon belül kilakoltatják őket. Nincs más dolguk, mint begyűjteni a vérdíjat, amit az elvetemült marhatolvaj, Alameda Slim fejére tűztek ki, csakhogy a rafinált fickónak van egy titkos fegyvere: ördögi jódlizásával minden négylábút képes megbabonázni. Még szerencse, hogy akad egy akcióhősi ambíciókat dédelgető ló és egy magát kifejezetten szerencsésnek tartó falábú nyúl, akik segítenek a lányoknak – szerény képességeiknek megfelelően. S ki más is kaphatna el egy marhatolvajt, ha nem maguk a marhák?

A legelő hősei (Home on the Range), 2004 Színes, szinkronizált amerikai rajzfilm, 76 perc. Rendezte: John Sanford, Will Finn

Hirtelen harminc

A 13 éves Jenna nem akar önmaga lenni, mert nem érzi magát elég szépnek és menőnek, így egy félresikerült házibuli után azt kívánja, bárcsak lenne már 30 éves. Láss csodát, az is lesz! Másnap, azaz 17 évvel később arra ébred, hogy szép, sikeres és kedvenc divatmagazinjának a szerkesztője. Ezzel bárki kiegyezne, de Jennának feltűnik, hogy mindenki kiállhatatlan ribancnak tartja, és vannak arra utaló jelek, hogy nem alaptalanul. Az egyetlen ember, akihez fordulhat gyerekkori barátja, Matt, aki kövér kisfiúból vonzó férfivá és profi fotóssá lett, s a nézőben motoszkálni kezd a gyanú, hogy több lesz itt, mint barátság.

Hirtelen harminc (13 Going On 30), 2004 Színes, szinkronizált amerikai vígjáték, 97 perc. Rendezte: Gary Winick, Szereplők: Jennifer Garner, Mark Ruffalo, Andy Serkis, Judy Greer

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?