FILMAJÁNLÓ

Dirty Dancing 2.
A 18 éves Katey Miller Kubába érkezik a szüleivel, ahol ahelyett, hogy az elkényeztetett amerikai tinédzserek életét élné, azon kapja magát, hogy a helyi kultúra vad pörgéséhez, az utcai táncosokhoz, de legfőképpen egy tüzes tekintetű, céltudatos kubai sráchoz, Javier-hez vonzódik igazán.

Dirty Dancing 2.

A 18 éves Katey Miller Kubába érkezik a szüleivel, ahol ahelyett, hogy az elkényeztetett amerikai tinédzserek életét élné, azon kapja magát, hogy a helyi kultúra vad pörgéséhez, az utcai táncosokhoz, de legfőképpen egy tüzes tekintetű, céltudatos kubai sráchoz, Javier-hez vonzódik igazán. Ráveszi a fiút, hogy tanítsa meg őt is a salsa nevű táncra és legyen a partnere az országos táncbajnokságon.

Dirty Dancing 2. ( Dirty Dancing - Havana Nights / Dirty Dancing 2), színes, amerikai film 2004, 86 perc. Rendezte: Guy Ferland, Szereplők: Diego Luna, Romola Garai, January Jones, John Slattery, Jonathan Jackson, Patrick Swayze, Sela Ward

Zsernyákok

A csendes svéd kisvárosban semmilyen bűncselekmény, sem kihágás nem történt már legalább egy évtizede. A helyi rendőrök tevékenysége nagyjából abban merül ki, hogy megreggeliznek (hot-dog), megkávéznak (némi hot-dog kíséretében), megebédelnek, majd még több kávét isznak. A hatóságok úgy döntenek, hogy a mintaszerű kisvárosban nincs szükség rendőrökre, ezért – a hat zsernyák legnagyobb bánatára – be akarják zárni a rendőrőrsöt. A rafinált csapat ekkor meglehetősen rendhagyó eszközökhöz nyúl, hogy megőrizhesse állását. Hamarosan elszabadul a pokol, és különleges kommandó érkezik a nagyvárosból, hogy megfékezze a veszélyes bandát...A Zsernyákok az akciófilmek közhelyeit is kigúnyoló szatíra az általában „lesajnált” rendőrökről, ugyanakkor megkapó, emberi, helyenként megható történet, rendkívül eredeti, könnyfakasztó komédia. A film 2003-ban, a Montreáli Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte a legjobb európai filmnek járó díjat.

Zsernyákok (Kopps), színes, svéd-dán film 2003, 90 perc. Rendezte: Eva Röse, Josef Fares, Szereplők: Fares Fares, Göran Ragnerstam, Torkel Petersson, Christian Fiedler, Sissela Kyle

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?