FILMAJÁNLÓ

A Hihetetlen család
Bob Paar egy békés kertvárosban él felesége és gyermekei társaságában. Senki nem tudja róla, hogy nyugdíjba vonulása előtt szuperhős volt, Mr. Irdatlannak hívták, álarcot viselt, és éjszakánként az utcákat rótta, hogy a Jót védve a Gonosz ellen harcolhasson.

A Hihetetlen család

Bob Paar egy békés kertvárosban él felesége és gyermekei társaságában. Senki nem tudja róla, hogy nyugdíjba vonulása előtt szuperhős volt, Mr. Irdatlannak hívták, álarcot viselt, és éjszakánként az utcákat rótta, hogy a Jót védve a Gonosz ellen harcolhasson. Később feleségül vette egy kolléganőjét, aki maga is sikeres szuperhős volt, és a nyugodt életet választotta. Most biztosítási kárbecslő, aki sikertelenül küzd az unalommal és a felesleges kilókkal. Arról ábrándozik, hogy visszatér a szakmájába. ĺgy aztán amikor egy ismeretlen telefonáló a világ megmentése ügyében egy távoli szigetre hívja, nem habozik. Magára erőlteti a kissé már szűknek mutatkozó régi szuperhősruhát, és újra nekivág annak, amihez a legjobban ért: szuper tetteket hajt végre, kizárólag a jó ügy érdekében. A Némó nyomában, a Szörny Rt., és a Toy Story Oscar-díjas alkotóinak legújabb komputeranimációs filmje.

A Hihetetlen család (The Incredibles), színes amerikai komputeranimációs vígjáték, 2004, 115 perc. Rendező: Brad Bird

Kalandférgek

Az egyszerűnek tűnő vállalkozások hozzák mindig a legnagyobb kalandot. Két jó barát, a koreai banktisztviselő és az indiai egyetemista leugrik hamburgerért. De az áhított falat messzebb van, mint gondolnák – néhány váratlan fordulat mindig eltéríti őket eredeti céljuktól. Van, hogy majdnem nőt fognak, van, hogy Freddie Krueger, autószerelő és hivatásos rém veszi fel őket a kocsijába, marihuánától bódult gepárdon lovagolnak, rendőrök, punkok és kanos férfiszínészek üldözik őket, lopják el a kocsijukat, rabolják ki, zárják be vagy pofozzák fel őket. A Hé, haver, hol a kocsim?! rendezője ezúttal is gátlástalanul ötletes és vad vígjátékot készített.

Kalandférgek (Harold and Kumar Go to White Castle), színes, feliratos amerikai vígjáték, 2004, 88 perc. Rendező: Danny Leiner, Szereplők: John Cho, Kal Penn, Anthony Anderson, David Krumholtz

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?