FILMAJÁNLÓ

Felejtés
Egy gyászoló anya, Telly Parada, megpróbálja feldolgozni kilencéves fia halálát. Legnagyobb megdöbbenésére férje és pszichiátere szerint fia soha nem létezett és csak az ő agyának szüleménye.

Felejtés

Egy gyászoló anya, Telly Parada, megpróbálja feldolgozni kilencéves fia halálát. Legnagyobb megdöbbenésére férje és pszichiátere szerint fia soha nem létezett és csak az ő agyának szüleménye. Telly teljesen összezavarodik, de amikor találkozik fia egyik barátjának az apjával, kiderül, hogy a férfi is ugyanezzel a felkavaró helyzettel küszködik. A két szülő elhatározza, hogy kiderítik az igazságot.

Felejtés (The Forgotten), színes amerikai thriller, 2004, 96 perc. Rendező: Joseph Ruben, Szereplők: Julianne Moore, Dominic West, Gary Sinise, Christopher Kovalesky.

A mandzsúriai jelölt

Bennett Marco kapitány és Raymond Shaw őrmester együtt szolgált az Öböl-háborúban, és tagjai voltak annak a szakasznak, amely fogságba esett és amelynek tagjait agymosásban részesítette az ellenség. Most, 10 évvel később Raymond a politikai létrán túlságosan gyorsan halad felfelé anyja új férjének, egy nagyhatalmú szenátornak a közbenjárásával. Marco, Shaw-val ellentétben emlékszik agymosásukra. Tudja, hogy csak idő kérdése és egykori katonatársa parancsot kap valami borzalmas tett elkövetésére, ezért megpróbál kapcsolatba kerülni vele...

A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) színes amerikai politikai krimi, 2004. 130 perc. Rendező: Jonathan Demme, Szereplők: Liev Schreiber, Denzel Washington, Sidney Lumet, Meryl Streep, Bruno Ganz, Jon Voight

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?