FILMAJÁNLÓ

Jimmy Tulipán Tudesky, a viszszavonult bérgyilkos élvezi a nyugodt hétköznapokat mexikói tengerparti házikójában. Hála egykori szomszédja, Nicholas Oz Oseransky hamisított fogorvosi feljegyzéseinek, Tulipán meghalt a világ számára, és így sikerült átejteni fő ellensége, Gogolak bandáját.

Jimmy Tulipán Tudesky, a viszszavonult bérgyilkos élvezi a nyugodt hétköznapokat mexikói tengerparti házikójában. Hála egykori szomszédja, Nicholas Oz Oseransky hamisított fogorvosi feljegyzéseinek, Tulipán meghalt a világ számára, és így sikerült átejteni fő ellensége, Gogolak bandáját. Tulipán most takarít, kertészkedik és főz. Mindezeknek felesége, Jill nem örül. Felbukkan Oz, és lélekszakadva meséli, hogy a Gogolak banda elrabolta a feleségét. Jimmy hallani sem akar az egészről, ez már nem az ő ügye. Ám Oz nyomában felbukkan a frissen szabadlábra helyezett bandavezér, Gogolák László és a verőlegényei, akik Los Angelestől követték a gyanútlan Ozt. Az öreg Gogolak bosszút akar állni Jimmyn, aki kinyírta kedvenc fiát, Yannit.

Már megint bérgyilkos a szomszédom (The Whole Ten Yards), színes amerikai vígjáték, 98 perc, 2004. Rendező: Howard Deutch. Szereplők: Bruce Willis, Kevin Pollak, Amanda Peet, Natasha Henstridge, Matthew Perry.

Max a taxisofőrök prózai életét éli idestova 12 éve. Ám egy esti fuvart nem fog elfelejteni soha. Vincent bérgyilkos. Los Angelesbe érkezik, és az a dolga, hogy öt hullát hagyjon maga után. A véletlenek összjátéka folytán Vincent eltéríti Max taxiját, és Max lesz a halál záloga, egy professzionális ámokfutás ártatlanul szenvedő alanya, aki rossz időben volt rossz helyen. Amint a rendőrség és az FBI egymással versengve üldözik őket, Max és Vincent egymásra vannak utalva oly módon, amire egyikük sem gondolt volna soha.

Collateral – A halál záloga (Collateral), színes amerikai akcióthriller, 120 perc, 2004. Rendező: Michael Mann, Szereplők: Tom Cruise, Jamie Foxx, Jada Pinkett Smith.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?