Februárban Motörhead

<p>Ön tudja már, mit fog csinálni 2016. február 17-én? Úgy tűnik, a Motörhead zenekar tagjai már igen: a pozsonyi Aegon Aréna NTC-ben, azaz a nemzeti teniszcentrumban fognak játszani, de persze nem teniszt.&nbsp;</p>

A legendás brit rockzenekar idén nyáron már megfordult a környékünkön, a soproni VOLT fesztivál, az ausztriai Nova Rock és a pilzeni Rock for Europe húzóneve volt. Míg Magyarországra és Csehországba rendszeresen járnak, Szlovákia területén utoljára 2003-ban koncerteztek, méghozzá a Rimaszombat melletti kurinci tó partján rendezett Rock Pop Corgoň fesztiválon. A Motörhead rocktörténeti jelentősége óriási, zenei hatása szinte felbecsülhetetlen. Nélkülük valószínűleg nem lenne thrash metál, de a speed metál is másképp hangzana. A jelenleg 69 éves Lemmy Kilmister, ez a sokat megélt frontember pedig igazi zenei ikon. 1975 óta folyamatosan cserélődtek körülötte a társak, de a trió felállás és az élő fellépések elsöprő energiája végig megmaradt. A » szinte folyamatosan turnézik. Pályafutásuk során az első komolyabb kényszerpihenőt 2013-ban kellett tartaniuk, amikor Lemmy szívproblémái miatt valamennyi nyári fesztiválfellépésüket kénytelenek voltak lemondani. A jövő februári koncertre jegyek még nem kaphatók, az Octopus promotions szervezőiroda a jövő hétre ígért bővebb tájékoztatást ezzel kapcsolatban. Annyi azonban már bizonyos, hogy a Motörhead mellett a Saxon és a Girlschool is fellép a pozsonyi koncerten. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?