Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal - Több mint 1,3 millióan nézték a döntőt

Budapest |

<p>&nbsp;</p><div>Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenye, A Dal szombati döntőjét 1 millió 350 ezer ember nézte, ez a legmagasabb nézőszám, amelyet a közmédia dalválasztó showműsora elért idén - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vasárnap az MTI-vel.</div><div>&nbsp;</div>

 

A szombati nézőszám az előző öt adás átlagánál 28 százalékkal magasabb érték - írta az MTVA az MTI-hez eljuttatott közleményében.    
A Nielsen Közönségmérés adatai alapján közölték: az éppen tévézők 28,9 százaléka választotta A Dal döntőjét szombat este az M1-en és a Duna World csatornán.    
A két adón párhuzamosan sugárzott élő showműsorra több mint 2,7 millió néző (a 4 évesnél idősebb lakosság közel 30 százaléka) kapcsolt oda legalább egy percre.    
Az 1 millió 350 ezer fős nézettség harmadával (33 százalékkal) magasabb, mint amit a 2012-es eurovíziós dalválasztó show az M1-en elért, de 23 százalékkal meghaladja a január végi The Voice (TV2) döntőjének nézettségégét is - olvasható a közleményben.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?