Eminem a megszokott helyen – világszerte első

Eminem új albuma a tervezettnél néhány nappal korábban került a boltokba, mivel a szigorú biztonsági intézkedések ellenére már a megjelenés előtt felkerült az internetre. Az viszont nyilvánvaló volt, hogy az Encore még ennek ellenére is szerte a világon az eladási öszszesítések élén debütál.

Eminem új albuma a tervezettnél néhány nappal korábban került a boltokba, mivel a szigorú biztonsági intézkedések ellenére már a megjelenés előtt felkerült az internetre. Az viszont nyilvánvaló volt, hogy az Encore még ennek ellenére is szerte a világon az eladási öszszesítések élén debütál. A lemezből az Egyesült Államokban három nap alatt 711 ezer darab kelt el, és természetesen megszerezte a Billboard magazin albumlistájának első helyét. Nagy-Britanniában sem volt kérdéses a listavezetés. Közben botránydala, a Just Lose It egy hét után kénytelen volt átadni a brit kislemezlista csúcsát. Ahogy azt sejteni lehetett, az ír U2 How To Dismantle An Atomic Bomb, vagyis Hogyan hatástalanítsunk egy atombombát című albumának előhírnöke, a Vertigo nyitott az összesítés élén. A rockbanda előző stúdiólemeze 2000-ben látott napvilágot. Az All That You Can’t Leave Behind dalaihoz képest a ma megjelent korongot sokkal rockosabb hangzás jellemzi. „Némileg visszatértünk a gyökereinkhez, melyektől elszakadtunk az utóbbi években” – nyilatkozta Bono.

Daniel Bedingfield új albuma, a Second First Impression a vártnál kisebb példányszámban fogyott a megjelenés hetében. Az angol énekes a közelmúltban alaposan ráfizetett a könnyelműségére. Bekapcsolva hagyta laptopjával, és az internetről sem lépett ki mielőtt ebédre ment. Amíg falatozott, a számítógépét megtámadta egy hacker, és jó néhány személyes fájlján kívül a készülő lemezének felvételeit is letörölte. Szerencsére a dalokról készültek biztonsági másolatok, így új albuma az eredeti terveknek megfelelően november nyolcadikán a boltokba került. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?