Egyesült Államok: Usher egyelore verhetetlen

Usher új lemezét, a Confessions címut nagy várakozás elozte meg, de arra feltehetoen nem sokan gondoltak, hogy öt hét után átlépi a hárommilliós eladási határt. Ez egyben azt is jelenti, hogy a r&b énekes továbbra is orzi az elso helyét az amerikai lemezeladási listán.

Usher új lemezét, a Confessions címut nagy várakozás elozte meg, de arra feltehetoen nem sokan gondoltak, hogy öt hét után átlépi a hárommilliós eladási határt. Ez egyben azt is jelenti, hogy a r&b énekes továbbra is orzi az elso helyét az amerikai lemezeladási listán. Közben az album elso kislemezdala, a Lil Jon és Ludacris közremuködésével készült Yeah! immáron tizenkettedik hete uralja a Billboard magazin száz dalt rangsoroló kislemezlistáját. „Nagyon örülök, hogy ennyi embernek tetszenek a dalaim. Rengeteget dolgoztunk a lemezen, és úgy érzem, ennek a megfeszített munkának a gyümölcsét élvezhetjük most” – nyilatkozta Usher egy amerikai lapnak. A héten az albumlista második helyén debütált Mario Winans újdonsága, a Hurt No More, a lemez elso slágere, az I Don’t Wanna Know pedig már a második a kislemezek rangsorán. A dalban hallható Enya is, aki bár mindössze egy rövid részletet kölcsönzött az énekesnek, mégis hatvan százalékos részesedést kap a szerzoi jogdíjakból. Az ír énekesno eloször határozott nemet mondott, amikor a Story Of Boadicea címu dalának felhasználásával kapcsolatban megkeresték, de Mario barátja, P. Diddy annyira kedvesen és kitartóan kérlelte, hogy végül a beleegyezését adta. Enya menedzsere elmondta, hogy rengetegen keresik meg az énekesnot ilyen ügyekben, és ezidáig csak nagyon kevesen kaptak zöld utat. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?