Egy évet csúszik a Mission: Impossible 8 premierje

cc
Los. Angeles |

Bár a forgatókönyvírók megállapodtak a stúdiókkal, a színészek szakszervezete továbbra is sztrájkol Hollywoodban. Emiatt egy évvel később mutatják be a Mission: Impossible nyolcadik részét.

A premiert 2024. június 28-ról 2025. május 23-ra halasztotta a Paramount Pictures, ugyanis a sztrájk miatt fennakadások voltak a forgatásban. Ha nem születik hamarosan megállapodás a színészszakszervezet (SAG-AFTRA) és a stúdiók között, akkor egyre több blockbuster juthat majd Tom Cruise-ék sorsára.

A hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja 148 nap után, szeptember 27-én megegyezéssel ért véget, a csaknem öt hónapos kiesés azonban érzékeny veszteségeket okozott a teljes film- és sorozatiparnak.

A kellemetlenség ellenére a készítők megpróbálják fenntartani a rajongók lelkesedését, és bejelentették, hogy új címmel érkezik majd Tom Cruise legújabb lehetetlen küldetése. A 2023-ban megjelent Mission: Impossible – Leszámolás – Első rész folytatásaként a Leszámolás – Második rész címet kapta volna a legújabb film, de a stúdió közleménye szerint ezt már megváltoztatták.

Christopher McQuarrie rendezte a hetedik filmet, amely közvetlenül a Barbie és az Oppenheimer előtt került a mozikba. A pozitív kritikák és a Cruise legutóbbi kasszasikert jelentő filmje, a Top Gun: Maverick világsikere ellenére, a „sátoros mozi” 567 millió dolláros globális bevételével elmaradt a várakozásoktól. Az első részt alig játszották az Imax vásznain, mert Christopher Nolan Oppenheimere uralta a prémium formátumot a nyár végéig. Ez nem lesz így a következő Mission: Impossible esetében, amely a tervek szerint háromhetes exkluzív Imax-játékidőt kap Amerikában – írja a Variety. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?