Égesd el! Semmisítsd meg!

<p>A kismenő firmája (Happy Madison Productions) újfent beköszönt. Jack és Jill kusza készítményének elnevezése, melyben főszereplőnk kettőzött címszereplőként villoghat és parolázhat önmagával. Elgondoloásában mint megálapodott családapa fogadja elviselhetetlen ikernővérét...</p>

Még a kerekerdő sarkában is felfigyeltek eme bestiára: az IMDb-n 2,9 ponttal méltányolták,aMetacritic 23-atszámoltrá százas skálán, paradicsomként (rottentomatoes.com) 3 %-nyira érett be, a Time szerint pedig 2011 legrosszabbikához lehet szerencsénk. Ünnepi mozinak álcázott reklámfilmhez mért osztályzatok, melyeket a meghívott nagyágyúk sem tornázhattak feljebb. „Jé, olyan ismerős a barátja! A Duran Duranból, ugye? Játszott abban? – Igen. Ott nyomtam” – Jill, a ketteske kiszúrta az egyiket. Johnny Depp, a csibész kéjmester lenne ő, kit számos híresség követ. Az NBA hegyomlása, Shaquille O'Neal, esetleg a visszakapaszkodó Katie Holmes, netán Al Pacino. A keresztapa rágerjedt a tökös csajra, lázba hozta egy asszony illata. „Csak dugi-huzizni akar a duci hugival?”Reméli,karcosbájával visszavezetheti a bajnokságba, melynek nagypályája oly idegen már számára: „Los Angelesben minden egyforma, sosem tudom, hol vagyok. Olyan, mint egy pusztaság.” Nem érné már be az avoni hattyú örökségével a deszkákon, s igényes tévéfilmekkel(Dr. Halál)sem?
Senki fia, hogyan tovább? „Égesd el! Semmisítsd meg! Ezt nem láthatja senki. Soha az életben” – tanácsolja Hollywood egyik hercege az ötletgazdának. Mégsem szereti forrón? Karrierét egy lóért?

Kaszás Dávid

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?