Drake új rekordot állított fel: kilenc dala szerepel az amerikai tízes zenei toplistán

Drake tasr

A kanadai rapper és R&B-énekes Drake új rekordot állított fel: a Certified Lover Boy című új albumáról kilenc dal is bekerült az amerikai kislemezlisták első tíz helyére a múlt héten - számolt be róla a Billboard amerikai magazin.

A korábbi rekordot hét top tízes slágerrel négy előadó is beállította: Michael Jackson Thriller című albumával (1982), Bruce Springsteen Born in the USA című lemezével (1984), Janet Jackson Rhythm Nation 1814 című lemezével (1989) és Drake Scorpion (2018) című korongjával.

A Certified Lover Boy öt dala is a legjobb öt szám között debütált. Ezzel a 34 éves kanadai a Beatles rekordját is elérte. A brit együttes számai 1964-ben a Billboard-listák első öt helyén szerepeltek. Azóta egyetlen más művész sem érte el ezt a bravúrt.

A Certified Lover Boy Drake hatodik stúdióalbuma, amely szeptember 3-án jelent meg. A rapper már 2020-ban be akarta mutatni az albumot, de aztán többször is elhalasztotta a dátumot, többek között térdműtétje miatt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?