Drake új albumot dobott elénk

eerr

Egy órával azután, hogy Drake bejelentette: új albumot készített, már elérhetővé is tette az anyagot valamennyi stremingplatformon. Ezzel a szakmát és a rajongókat is sikerült meglepnie.

Bár a 35 éves kanadai rapper és producer korábban jelezte, hogy elkezdett dolgozni hetedik stúdióalbumán, a megjelenési dátumát nem tette közzé.

Több amerikai kritikus is úgy véli, Drake eddigi pályafutása legjobb albumát prezentálta. A Honestly, Nevermind címet viselő lemez a közönség körében is nagyot kaszálhat, hiszen Drake számait többen streamelték 2021-ben, mint az 1980 előtt megjelent összes zenét együttvéve. Továbbá a Beatles és Ariana Grande mellett ő a harmadik olyan előadó, akinek dalai egy időben szerepeltek a Billboard-lista első három helyén. Ezt a sikert szintén tavaly érte el. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?