Darius, az új angol kedvenc

A huszonhárom éves Darius Danesh bemutatkozó dala, a Colourblind tavaly augusztusban két hétig vezette az angol kislemezlistát, ráadásul a belőle készült csengőhang 2002-ben a legnépszerűbb „mobiltáplálék” volt.

A huszonhárom éves Darius Danesh bemutatkozó dala, a Colourblind tavaly augusztusban két hétig vezette az angol kislemezlistát, ráadásul a belőle készült csengőhang 2002-ben a legnépszerűbb „mobiltáplálék” volt.

A glasgow-i fiatalember zenei tehetsége már korán megmutatkozott, az iskolában hegedülni és szaxofonozni tanult, később pedig gitározott és zongorázott. Tinédzserként a Skót Nemzeti Operával bejárta az Egyesült Királyságot, énekelt többek között a Carmenben is. Ennyi nem elégítette ki őt, így beiratkozott az Edinburghi Egyetemre, ahol irodalom szakon tanult. Az éneklésnek azonban egy pillanatra sem fordított hátat, közben a Glasgow Akadémia nevű rangos zenei intézmény diákjaként olyan híres musicalekben szerepelt, mint a Grease és az Oliver. Aztán 2001-ben részt vett a Pop Idol című tehetségkutató show-műsorban, amelyben ugyan társai: Will Young és Gareth Gates vitték el a pálmát, de felfigyeltek rá is, lehetőséget kapott a bizonyításra. Megjelent Colourblind című dala, amely egyből meghódította a britek szívét. A számhoz Spanyolországban, a hatvanas évek westernfilmjeinek egyik európai helyszínén forgattak klipet. Darius a közelmúltban önéletrajzi könyv írásába kezdett. Bár, még rengeteg munka van hátra, számos ajánlatot kapott kiadóktól, és a hírek szerint az egyikkel a napokban százezer fontos szerződést írt alá. Elárulta, hogy különös részletességgel fogja taglalni az elmúlt két év eseményeit, és őszinte lesz, amikor a tévéshow körüli ügyekről szól majd. Bevallotta, néhány meglepő dolgot is a nagyközönség elé tár.

Az énekesért rajonganak a tini lányok: az egyik angol magazin véleménykutatása alapján ő az ötödik legnépszerűbb vőlegényjelölt, megelőzve William herceget is. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?