Dan Brown Frankfurtba viszi az Eredetet

<p>Frankfurt. Az őszi Frankfurti Könyvvásáron olvas fel új thrilleréből Dan Brown néhány nappal a kötet világpremierje után. Az amerikai szerző Origin (Eredet) című kötetéből rendezett október 14-i frankfurti felolvasásra 1800 vendéget várnak &ndash; közölték a könyvvásár szervezői&hellip;</p>

Frankfurt. Az őszi Frankfurti Könyvvásáron olvas fel új thrilleréből Dan Brown néhány nappal a kötet világpremierje után. Az amerikai szerző Origin (Eredet) című kötetéből rendezett október 14-i frankfurti felolvasásra 1800 vendéget várnak – közölték a könyvvásár szervezői. Dan Brown frankfurti látogatása a szerző egyetlen németországi szereplése lesz. Az író visszavonultan él, ezért a szervezők szerint „nagy szerencse”, hogy elfogadta a meghívást.

Az Origin Amerikában szeptember 26-án kerül a boltokba, Németországban október 4-én adják ki, ezzel egy időben több mint ötven nyelven jelenik meg. Magyarul – a Gabo Kiadó tájékoztatása szerint – várhatóan a világpremier után néhány hónappal lesz olvasható.

Az új könyv főhőse ezúttal is Robert Langdon szimbólumkutató, a Harvard Egyetem professzora, aki A Da Vinci-kód, az Angyalok és démonok, valamint az Inferno című Dan Brown-regényekben is főszerepet játszott. Brown szokása szerint kódokkal, tudománnyal, vallással, történelemmel, művészettel és építészettel is foglalkozik a kötetben. A szerző regényei 200 millió példányban keltek el világszerte. Mindhárom könyvét megfilmesítették, az Infernót Budapesten forgatták. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?