Czuczor Noël amerikai filmben kapott szerepet

Pozsony |

<p>Az Ophelia című készülő amerikai produkcióban kapott szerepet Czuczor Noël. Az érsekújvári születésű fiatal színész olyan nagyágyúkkal játszik együtt, mint Daisy Ridley, Naomi Watts, Clive Owen és Tom Felton.</p>

A film Hamlet dán királyfi történetét meséli el, ám ezúttal másként, Ophelia szemszögéből. Czuczor Noël kérdésünkre elmondta, videocasting eredményeként jutott be a produkcióba. A stúdiótól kapott egy szöveget, erről kellett felvételt készítenie, amit visszaküldött, majd a hosszú várakozás időszaka következett. „Természetesen nagyon szerettem volna olyan produkció részese lenni, amelyben Naomi Watts és Clive Owen alakítja a főszerepeket. De mindig két lábbal álltam a földön, s mivel két hónap után sem kaptam választ, nagy reményeket nem fűztem ahhoz, hogy lesz valami a dologból – mesélte. – Időközben megtalált egy másik, nagyon érdekes ajánlat is. A pince című szlovák, orosz és cseh koprodukcióban készülő filmben egy nagyon izgalmas, testhez álló figura megformálását bízták rám. Ez is nemzetközi produkció, Jean-Marc Barr világhírű francia színész játssza benne a férfi főszerepet, és az orosz Igor Voloshin rendezi. Javában készültem az itthoni forgatásra, amikor jelentkeztek az Opheliatól, mégpedig a legnagyszerűbb hírrel, hogy enyém a szerep. Majd kiugrottam a bőrömből, úgy megörültem. Egy héttel később már Csehországban forgattunk, közel három hétig, amit újabb felvételek követtek. Nagyszerű élmény és csodálatos tapasztalat, amit ettől a forgatástól kaptam, de részleteket egyelőre nem árulhatok el.” Az amerikai filmes lehetőség elnyerése azonban lemondással is járt. Mivel az Ophelia és A pince felvételei egy időben zajlottak, az utóbbiban a fiatal színészt nem láthatjuk majd. Az Opheliában viszont igen, Hamlet gyerekkori barátja, Rosencrantz szerepében.

Czuczor Noël korábban Alice Nellis A hollóvá változott hét fivér című meséjében az egyik fivért keltette életre, Peter Bebjak A takarító című lélektani drámájában pedig a főszerepet alakította. Ez utóbbi filmmel megkapta a legjobb férfi főszereplőnek járó Igric-díjat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?