Csodálatos kezdés

Carlos Santana ugyan nem működik közre Rob Thomas első szólólemezén, de az album nem jöhetett volna létre a gitárfenomén nélkül – legalábbis Rob elmondása szerint.

Carlos Santana ugyan nem működik közre Rob Thomas első szólólemezén, de az album nem jöhetett volna létre a gitárfenomén nélkül – legalábbis Rob elmondása szerint. Barátságuk 1999-ben kezdődött, amikor Santana kiemelte a matchbox twenty frontemberét az arctalan amerikai rádiósztárok világából, és az énekes a Smooth című közös slágerükkel világhírnévre tett szert. Rob Thomas azóta megtáltosodott, folyamatosan turnézott az együttesével, és elkészítette első szólóalbumát, amely két hete jelent meg. Az erről kislemezre kimásolt latinos hangzásvilággal megspékelt Lonely No More már az amerikai Billboard kislemez-listájának első tízes mezőnyében szerepel, a …Something To Be címet viselő korong pedig az eladási összesítés élén debütált – több mint 250 ezer fogyott el belőle a megjelenés hetében az Egyesült Államokban. Az eredmény figyelemreméltó, még akkor is, ha a matchbox twentyvel már adott ki jobban debütált anyagot. Az albumon leginkább funky- és popszerzemények hallhatók. A rock ezúttal háttérbe szorult, mivel az énekes – saját bevallása szerint – most a popkorszakát éli. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?