Bűnügy nyolc nővel

MARSOVSZKY MIKLÓSKassa. Holnap este hét órakor mutatja be a kassai Thália Színház Robert Thomas, 8 nő című bűnügyi komédiáját. Az előadás Kövesdi Szabó Mária jutalomjátéka.A darabot Jámbor József, a debreceni Csokonai Színház tagja rendezi.

MARSOVSZKY MIKLÓS

Kassa. Holnap este hét órakor mutatja be a kassai Thália Színház Robert Thomas, 8 nő című bűnügyi komédiáját. Az előadás Kövesdi Szabó Mária jutalomjátéka.

A darabot Jámbor József, a debreceni Csokonai Színház tagja rendezi. A 8 nő kiváló alkalom arra, hogy Európa legészakibb magyar színházának színésznői bemutassák virtuozitásukat. „Az elegáns vidéki házban karácsonyra készülődnek. A házvezetőnő lázasan díszíti a fenyőfát, a szobalány kávét készít, a levegőt szaloncukorillat lengi be. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés karácsonyi idillt azonban hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan, késsel a hátában találják első emeleti szobájában. A város kilenc kilométernyire fekszik, ráadásul egész éjjel havazott, az utak járhatatlanok. Mit tehet ilyenkor nyolc nő, aki a házban rekedt, és vajon ki lehet a gyilkos? Mint minden jó krimiben, Robert Thomas vígjátékában is végül kiderül az igazság. Semmi sem az, aminek látszik…” – olvasható a darabhoz írott kedvcsinálóban.

A türelmetlenebbek már a ma 19 órakor kezdődő nyilvános főpróbára is ellátogathatnak.

A kassai Thália Színház jövő évadra tervezett programja magyar szerzők műveire épül. Az első bemutató októberben Horváth Péter Csaó bambinó című zenés családi revüje lenne Léner András rendezésében. Ezt követné december 12-én Kárpáti Péter Akárki című műve, melynek rendezője a teátrum igazgatója, Czajlik József lesz. 2014 első felére szintén két bemutatót terveznek: februárban Jámbor József rendezésében a Fehérlófia zenés mondát, áprilisban pedig Beke Sándor rendezésében a Kassai polgárokat. Ezenkívül két vendég- és egy saját gyermekelőadásra lehet számítani.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?