Diana Mórová anyaszült meztelenül sokkolta a cseheket

dd

Diana Mórová rácáfol a természet törvényeire, és többet mutat egy cseh sorozatban, mint amennyit kortársai megengednek maguknak.

A szlovák színésznő elvállalt egy sorozatszerepet Csehországban, és olyan ragyogást adott neki, amire a korabeli színésznők nem is gondolhatnak. Diana Mórová (54) a Jedna rodina című sorozatban tűnt fel, ahol szerepe szerint fel kellett szítania a szenvedélyeket. Ez tökéletesen sikerült neki.

Mórová egy Szlovákiából Csehországba érkezett doktornőt, Beáta Horváthovát játssza, így anyanyelvén beszél. Egy időre a sorozatbeli klinikán helyezkedik el, és az a feladata, hogy a kamerák előtt felfordulást okozzon. A szlovák színésznő láthatóan nagyon várta már a szerepet. „Szerintem a jóból is megárt a sok, ezért csak a legjobb dolgokat kell választani. Ezért választottam ezt a sorozatot” – mondta a TV NOVA-nak.

Diana a magánéletőről is elárult ezt-azt. „Nem veszem tudomásul a rosszat. Beteszek egy jó filmet, egy jó sorozatot. Szép embereket akarok látni, szép történeteket, mindent, ami romantikus. Én átkapcsolok, ha valami csúnyát látok a tévében. Nem érdekel.”

És a csehországi tévénézők biztosan nem kapcsoltak át, amikor Diana megjelent a képernyőjükön, és nem habozott, hogy Éva-köntösben tündököljön a kamerák előtt. Az egyik jelenetben teljesen meztelenül vonult be egy szaunába. Ez merész mutatvány egy olyan korban, amikor a nők többet takarnak el, mint amennyit felfednek magukból.

Kifogástalan alakjával ellentmond a biológia törvényszerűségeinek, ezért Prágában meg kellett magyaráznia, hogyan lehetséges ez. „A legfontosabb, hogy sokat alszom. Még délután is. Rengeteg vitamint kell szedni és szűrővizsgálatokra járni. És ha egy nő, ahogy mondani szokták, átmeneti korba kerül, akkor orvosoktól, szakemberektől kell tanácsot kérnie arra nézve, hogy mit tegyen és mit ne. Vannak hullámvölgyeink, és nem tudjuk, mit hoz a holnap” – mondta, csavarva egyet a témán. 

Majd pedig így folytatta. „Nekem is akadtak problémáim, Sri Lankán voltam emiatt. A hormonokat valamivel pótolni kell, vagy diétával, vagy gyógykészítményekkel. Mert a mi szakmánkban sok mindent észben kell tartani. Voltak pillanataim, amikor azon gondolkodtam, hogy mi történik velem. Átvészeltem azt az időszakot” – árulta el. 

A cseh újságírók azt is megtudhatták tőle, hogy végül a sport, a nyugalom és a megfelelő étrend segített neki. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?