Bono talán sohasem gitározhat többé balesete miatt

London |

<p>Bono talán sohasem gitározhat többé a novemberben elszenvedett súlyos karsérülése miatt. A műtétje után lábadozó művész erről honlapján írt.</p>

A U2 együttes 54 éves frontembere november közepén szenvedett balesetet a New York-i Central Parkban, amikor megpróbált kikerülni egy másik kerékpárost, és elesett. Több órás műtétet végeztek az arcán, lapockacsontján és bal karján, később törött bal kisujját is megoperálták.    "A gyógyulás nehezebbnek tűnik, mint gondoltam. Amikor ezeket írom, nem tudom, hogy valaha tudok-e még újra gitározni" - számolt be követőinek állapotáról Bono csütörtökön. Hozzáfűzte: együttesének tagjai, The Edge, Adam Clayton és Larry Mullen azzal vigasztalták, sem az övék, sem a nyugati civilizáció sorsa nem ezen múlik.    A zenész, aki a baleset óta még nem tudott kimozdulni, arra is kitért, hogy neki azért nagyon hiányozna a gitározás öröme. Ugyanakkor megjegyezte, hogy bal könyöke most "titánból van", amit sem Jimmy Page, sem Egde, és egyetlen más ismert gitáros sem mondhat el magáról.     Bono azt is közölte: "keményen kell összpontosítania" arra, hogy felkészüljön a U2 májusban kezdődő turnéjára. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?