Bevezeto a Hazai Zónához

Igen, Kedves Olvasó, jól látod, bovült a ZeneZóna. Egy oldallal. A jövo héten ezen az oldalon, pontosabban az oldal felén már az új rovatunk, a Hazai Zóna lesz olvasható.
Valamikor március közepén hirdettük meg, s magam sem gondoltam, hogy ekkora lesz az érdeklodés.

Igen, Kedves Olvasó, jól látod, bovült a ZeneZóna. Egy oldallal. A jövo héten ezen az oldalon, pontosabban az oldal felén már az új rovatunk, a Hazai Zóna lesz olvasható.

Valamikor március közepén hirdettük meg, s magam sem gondoltam, hogy ekkora lesz az érdeklodés. A postás naponta hozta az amator zenekarok bemutatkozó leveleit, demofelvételeket az ország különbözo szegletébol, a szerkesztoségünk telefonjai is gyakran csörögtek, érdeklodtetek, hogyan lehet bemutatkozni az újság hasábjain. Nos, egyszeru, továbbra is várjuk leveleiteket, kazettáitokat, cédéiteket, hogy aztán ismert magyarországi zenei szerkesztokkel közösen meghallgatva eldöntsük, befér-e a ZeneZónába. Nem kell megijedni, nem tesszük magasra a mércét, hiszen célunk, hogy teret biztosítsunk a bemutatkozásra, és ösztönözzünk benneteket a folytatásra. Mert feladni sosem szabad! – írta az egyik királyhelmeci csapat tagja is, aki biztos abban, hogy társaival együtt rövidesen nagy kedvencük, a Linkin Park elott léphetnek fel. Merész álom, de úgy legyen!

Persze nemcsak amator zenekarainknak biztosítunk teret, hanem a zenei fesztiválok, koncertek elozetesét is közzétesszük, viszszatérünk rájuk utólag is, így várjuk az elozeteseiteket, élménybeszámolóitokat.

Szeretném, ha mindenrol beszámolhatnánk!

Puha József, a ZeneZóna vezetoje

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?