Beszélni kell róla

Önkielégítés jeligére: „Férjes asszony vagyok, a férjemmel rendszeresen élünk nemi életet, bár nem olyan gyakran, mint azt ő elvárná. Hetente kétszer, kéthetente egyszer, mikor hogy. Én sajnos ezen a téren nem vagyok nagyon aktív. Ami ezt egy kicsit negatívan befolyásolja, hogy ő szeret néha a pohár fenekére nézni. Szaga is van, horkol is, s más a természete, bár ő ezt nem ismeri el. Olyankor kiköltözöm aludni a másik helyiségbe. Én gyengédebb típus vagyok, ő keményebb. Olyankor, amikor nem alszunk együtt, rendszeresen önkielégítést végez. A zsebkendőkön vettem észre. Ez eleinte undort váltott ki bennem, de aztán lassan megszoktam, bár egy kicsit furcsa. Lehet, hogy erre szüksége van? Soha nem beszélünk róla. Ő nem tudja, hogy én sejtem.”

Előfordul, hogy házasságban valamelyik fél szexuális kapcsolat mellett (esetleg helyett) önkielégítést folytat. A férfiak többnyire azért, mert nem elég számukra az a szexualitás, amit feleségüktől kapnak, de félrelépni, megcsalni párjukat nem akarják, vagy nincs rá lehetőségük. A nők többnyire akkor végeznek házasságban önkielégítést, ha párjuk nem elégíti ki őket, vagy nem tudnak kielégülni, csak önkielégítés útján. Ilyenkor az egyik legfontosabb dolog, amit tehetnek, hogy beszélnek róla, bármennyire kínosnak tűnik is. Fontos megbeszélni, hogy mi az, ami kellemetlen, esetleg undort kiváltó (az alkohol szaga, a nem kellő tisztálkodás, horkolás, ápolatlanság stb.) azért, hogy a másik változtathasson a helyzeten, mivel elképzelhető, nem is sejti, mi zajlik a partnerében. Az önkielégítést folytató feleség nem árt, ha beavatja férjét titkaiba. Mutassa meg férjének, hogy hogyan ingerelje, hogy elérje az orgazmust. Ha kapcsolatuk érzelmileg kiegyensúlyozott, belső titkok feltárásával csak erősödhet, nem pedig gyengül kettőjük érzelmi viszonya. Kedves Asszonyom, próbáljanak meg beszélgetni az így kialakult helyzetről, ám ha nem megy, erőltetni nem kell.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?