Beckhamné nem énekel többé!

Victoria Beckham 2001 őszén, a Spice Girls-lányok közül utoljára indította el szólókarrierjét, és ő bukta a legnagyobbat. Lemezcége, a Virgin Records kirúgta. Albuma mindmáig a boltok polcain porosodik, pedig az eredeti ár töredékéért kínálják.

2004 legelején egy új stábbal próbálta meg bebizonyítani, hogy terem még számára babér a zeneiparban. Intenzív kampány előzte meg a második lemezét beharangozó maxi cédéjét, ennek ellenére nem sikerült megszereznie az angol slágerlista első helyét. A This Groove / Let Your Head Go című dalokat felvonultató cédé a harmadik helyen debütált, pedig január első hetében jelent meg, amikor a kiadás szinte szünetelt, alig akadt újdonság, mégsem jött össze a hőn áhított listavezetés. A maxi gyorsan eltűnt a süllyesztőben, a legtöbb európai rádióállomás nem is tűzte műsorára a felvételeket. A következő hónapokban Damon Dash producer irányítása mellett rögzítette a második albumát, de a végeredménnyel egyik fél sem volt megelégedve, így a korong nem látott napvilágot. Időközben új kiadója, a Telstar is elpártolt mellőle az év elején megjelent maxi sikertelenségére hivatkozva, ezért nem is jelenhetett volna meg az anyag, hiszen Beckham kisasszony lemezcég nélkül maradt. Ezt követően még megkeresett néhány neves szerzőt, többek között az amerikai Cathy Dennis segítségét is kérte, de mindenki nemet mondott az együttműködésre.

Victoria a napokban bejelentette, hogy visszavonul a zenei életből. Végre belátta, hogy hiábavaló minden erőfeszítés, szólóban soha nem lesz olyan sikeres, mint a lánycsapat tagjaként, sőt, egyenesen bukásra van ítélve. „Nehéz lenne folytatnom az énekesi karrieremet. A zeneipar gyökeresen átalakult. Tudom, hogy soha nem fogok a világ legjobb énekesnői közé tartozni. Azért nem indult be a karrierem, mert nem vagyok elég tehetséges. Tisztában vagyok vele” – nyilatkozta a Daily Mailnek. Elmondta azt is, hogy a ruhatervezés az a területet, ahol érvényesülni tudna, ebbe szeretne belemélyedni. „Spanyolországban élek, két gyermeket nevelek, és lassan jön a harmadik. Ez kitölti az időm nagy részét. A kevés szabadidőmben ruhákat tervezek, ami a szenvedélyemmé vált. Nagy örömmel tölt el, hogy a tervezéskor az agyamat is használnom kell. Az életem során először foglalkozom olyan dologgal, amit szeretek, és amihez érzékem is van” – olvasható az interjúban. (pj, o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?