Az év eddigi legnépszerűbb albuma

ÖSSZEFOGLALÓMifelénk négy hete került forgalomba, az Egyesült Királyságban március 18-tól, Észak-Amerikában március 19-től kapható Justin Timberlake harmadik stúdiólemeze, a The 20/20 Experience. Az amerikai piacon máris 2013 eddigi legkelendőbb albuma.

ÖSSZEFOGLALÓ

Mifelénk négy hete került forgalomba, az Egyesült Királyságban március 18-tól, Észak-Amerikában március 19-től kapható Justin Timberlake harmadik stúdiólemeze, a The 20/20 Experience. Az amerikai piacon máris 2013 eddigi legkelendőbb albuma. Az amerikai eladási rangsort, akárcsak a britet, három hétig vezette.

Az USA-ban három hét alatt 1 millió 425 ezer példányt adtak el a lemezből. A megjelenés hetében 968 ezer, március 25. és március 31. között 318 ezer, április 1. és április 7. között 139 ezer példány fogyott el belőle. A legnépszerűbb hanghordozók idei amerikai listájának második helyén a londoni Mumford & Sons zenekar a Grammy Awardson az év albumának kikiáltott második stúdiólemeze, a szeptemberben kiadott Babel található.

A The 20/20 Experience-ből az Egyesült Királyságban az első héten 105 888 (listavezetőből idén az eddigi legtöbb egy hét alatt), a másodikon 56 147, a harmadikon 26 242 (listavezetőből idén az eddigi legkevesebb egy hét alatt) példány fogyott el.

A brit és az amerikai albumeladási listán is a Tennessee állambeli Paramore nevű rockegyüttes vette át a vezetést a Paramore című negyedik stúdiólemezével.

Az 1981. január 31-én Memphisben született Justin Timberlake albumáról a Jay-Z-vel készített Suit & Tie után jelenleg a Mirrors hódít, amely három hétig tanyázott a brit dallista csúcsán. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?