Az élő legenda rekordja a duettlemezével

ÖSSZEFOGLALÓBarbra Streisand az USA albumeladási listájának csúcsán debütált a tizenkét duettet tartalmazó Partners című nagylemezével, amelyből 196 ezer példány fogyott el a megjelenés hetében. Az 1942. április 24-én született amerikai díva rekordot állított fel az albummal.

ÖSSZEFOGLALÓ

Barbra Streisand az USA albumeladási listájának csúcsán debütált a tizenkét duettet tartalmazó Partners című nagylemezével, amelyből 196 ezer példány fogyott el a megjelenés hetében. Az 1942. április 24-én született amerikai díva rekordot állított fel az albummal. Ő az első, akinek az elmúlt hat évtized mindegyikében amerikai listavezető nagylemeze volt. A Partners a tizedik a sorban.

Korábban az 1964-es People (öt hétig), az 1974-es The Way We Were (két hétig), az 1978-as Barbra Streisand’s Greatest Hits Volume 2 (három hétig), az 1980-as Guilty (három hétig), az 1985-ös The Broadway Album (három hétig), az 1993-as Back to Broadway (egy hétig), az 1997-es Higher Ground (egy hétig) és a 2009-es Love Is the Answer (egy hétig) című nagylemezeivel, valamint az 1976-os Csillag születik (A Star Is Born) című film zenéjével (hat hétig) uralta az eladási mezőnyt. Barbra az albumok örökranglistájának harmadik helyén található Elvis Presleyvel és Bruce Springsteennel. Az élen a The Beatles szerepel tizenkilenc, az ezüstérmes pozícióban Jay-Z tizenhárom listavezető nagylemezzel.

A Partners című albumon Barbra Streisand Michael Bubléval, Stevie Wonderrel, John Mayerrel, Babyface-szel, Billy Joellel, Blake Sheltonnal, Lionel Richie-vel, Andrea Bocellivel, Jason Goulddal, John Legenddel, Josh Grobannel és Elvis Presleyvel énekel duettet. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?