Az animáció csúcsragadozói

ÖSSZEFOGLALÓLos Angeles.

ÖSSZEFOGLALÓ

Los Angeles. A Disney Stúdiók Hős6os című produkciója volt a tavalyi év legnagyobb animációs kasszasikere: világszerte 621 millió dollár bevételt hozott az alkotóknak, azzal együtt is, hogy csak 2014 novemberében volt a premierje, számos országban (így Szlovákiában és Magyarországon is) pedig 2015-ben mutatták be. Don Hall, Chris Williams és Roy Conli filmje így nemcsak a legjobb animációnak járó Oscar-díjért folyt versenyben utasította maga mögé 2014 talán leginkább várt mesefilmjét, az Így neveld a sárkányodat második részét, hanem a jegypénztáraknál is. A Hibbant-sziget lakóinak története a bevételi szuperlistán a második helyre szorult, igaz, nem nagy különbséggel – összesen 618,9 millió dollárt kasszírozott. A harmadik helyet A Lego-kaland foglalta el, 468,8 millió dollár összbevétellel.

A Hős6os története a Marvel Comics képregények szuperhősein alapul. A 3D-s számítógépes animáció sztorija a robotok építésével foglalkozó, zseniális Hiro Hamada körül forog, aki barátai segítségével megtanulja kiaknázni briliáns agyának minden egyes tekervényét. Ebben segítségére van testvére, a szintén lángész Tadashi, a kalandimádó Go Go Tamago, a mindig rendkívül precíz Wasabi No-Ginger, a kémiazseni Honey Lemon és Fred, a rajongó. Amikor egy veszedelmes összeesküvés közepén találják magukat – amely San Fransokyo gigantikus városát fenyegeti – Hiro legközelebbi bizalmasához, egy Baymax nevű robothoz fordul, csapatából pedig modern kütyükkel felszerelt hősöket farag, hogy képesek legyenek felderíteni a rejtélyes szervezkedést. (SITA, k)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?