A vásárlók hűségét ajándékkal köszönik meg

A női betétek témája általában az intimszférába tartozik, mégis a tévé képernyőjéről zúdul ránk a termékekkel kapcsolatos információk zöme . Míg a fogyasztók többsége elfogadja az SCA Hygiene Products társaság papírtermékeinek reklámhadjáratát, a (szárnyas) intimbetétek esetében a közvélemény megoszlik.

A női betétek témája általában az intimszférába tartozik, mégis a tévé képernyőjéről zúdul ránk a termékekkel kapcsolatos információk zöme . Míg a fogyasztók többsége elfogadja az SCA Hygiene Products társaság papírtermékeinek reklámhadjáratát, a (szárnyas) intimbetétek esetében a közvélemény megoszlik. Éppen ezért a gyártó közvetlenebb kapcsolatot kíván kialakítani a termékek vásárlóival: az újonnan megalakított Libresse Club keretén belül diszkrécióra és intimitásra törekszik. És nemcsak tájékoztat, hanem meg is ajándékoz.

A svéd SCA Hygiene Products (eredeti nevén Mölnlycke) már 1939-ben megkezdte az egészségügyi betétek gyártását. A termék korszerűsítésére 1955-ben került sor, a komfortérzést az új abszorbciós technológia emelte. A hatvanas években bővült a választék, a nyolcvanas években megváltozott a betétek alakja, majd 1985-ban Libresse márkanév alatt megjelentek az első vékony betétek. Kezdettől fogva nagy irántuk a kereslet, ezért a cég újított: 1988-ban a Mölnlycke társaság szárnyas betéttel bővítette a kínálatot. Azóta szinte folyamatosan jelennek meg a tisztasági és intimbetétek módosított változatai, 2000-ben a tangákba illő Libresse String, 2001-ben a Libresse Invisible String Clip (tangába való ultravékony szárnyas betét), illetve a Libresse Complete kettő egyben (menstruációs és tisztasági betét), valamint a 3 mm vastag, anatómiai alakú Libresse Invisible nyerte el a nők tetszését. Noha a biztonság mellett jó közérzetet is szavatoló l8 fajta Libresse-termék közül nem nehéz kiválasztani a legmegfelelőbbet, a kezdőknek, a tiniknek esetleg épp a „bőség zavara” jelenthet némi gondot. – A Libresse Club megalapításánál a fiatalokra gondoltunk elsősorban, ám ez nem jelenti azt, hogy a korosabbak nem lehetnek tagok – magyarázza Želmíra Šestinová termékmenedzser. A Csehországban és Szlovákiában egyidejűleg induló kezdeményezés a márkanév használatát, a vásárlók hűségét ajándékkal köszöni meg. A taggá válás egyszerű: a Libresse termékek két vonalkódját a kitöltött regisztrációs kuponnal együtt a Libresse Club címére kell küldeni. További lehetőséget kínál az internet, jelentkezni lehet a www. libresse.sk honlapon keresztül is.

A cégvezetés és Želmíra Šestinová is úgy véli, a vásárlót kényeztetni kell. Például úgy, hogy a klubtagok „startcsomagot” kapnak, amelyben az igazolványon, illetve a programba társult partnerek ajándékán kívül Libresse katalógust, valamint a klub kínálta előnyöket összegező jegyzéket is mellékelik. Természetesen a tagság önkéntes és ingyenes, a Libresse-termékeket vásárlók az év közben gyűjtik a bónuszokat, de jó pontok járnak a versenyekben való részvételért, a kérdőívek kitöltéséért stb. A Libresse Club program partnereiről a termékmenedzser elmondta, hogy az Avon társaság évente többször 500 korona értékű kozmetikai csomaggal jutalmazza majd a hűséges vásárlókat (100 fő), húszan részt vehetnek a Szépség iskolája oktatásban, és Ivana Klímová havonta egy szerencsés hölgy imázsát változtatja meg. A Baťa összes cipőboltjában 100 koronás vásárlási kedvezményt kínál, a fiatalok által kedvelt Levi’s termékeket az interneten keresztül a klubtagok jóval olcsóbban vásárolhatják meg, a Rimmel szempillaspirált és testfényt, de a fehérneműt, fürdőruhát és sportöltözéket gyártó Litex meg a hajkozmetikumairól híres Wella ugyancsak meglepetés-ajándékokat küld a tagoknak. A társaság nem titkolt célja a vásárlási kedv fellendítésén kívül a jelenlegi 18 százalékos piacrészesedésük növelése.

A gyors válaszokért három olvasónk ajándékot kap:1. Mi volt a SCA Hygiene Products eredeti neve?2. Hányfajta termékből áll a Libresse-család?3. Milyen vastag a Libresse Invisible betét?

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?