A Trónok harca véres fináléját több mint hétmillió néző látta az Egyesült Államokban

<p>Több mint hétmillió néző látta a Trónok harca sorozat negyedik évadjának véres fináléját az Egyesült Államokban.</p>

A szériát gyártó HBO közleménye szerint a vasárnapi epizód több kulcsszereplője életében olyan fordulat követezett be, amely kihat a következő évadra.     A csatorna emlékeztetett arra, hogy a tavalyi szezonzáró részt 5,4 millióan nézték meg. A hétvégi befejezés viszont az eredeti sugárzás és az ismétlések nézőit összegezve 9,3 milliós közönséget ért el. Ebbe az eredménybe még nem számolták bele a fizetős megrendeléseket és a mobilos nézettséget.    A műsor túlszárnyalta a Maffiózók eddigi rekordját, amelynek negyedik évadzáróját 6,6 millió néző követte.     A Trónok harca-sorozat negyedik évadának átlagos nézettsége - minden platformot beleszámolva - epizódonként elérte a 18,6 millió főt.    Az HBO sikerszériája egy középkori fantáziaeposz, amely George R. R. Martin bestsellerei nyomán készül. A történet középpontjában a legendás föld, Westeros fölötti hatalom megszerzéséért folyó küzdelem áll.     A 2011-ben debütált sorozatban Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke és Maisie Williams alakítja a főbb szerepeket. A szériát az Egyesült Államokon kívül további kétszáz piacra adta el az HBO. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"151944","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?