A te stílusod, a te hangod! – !Kollektíva 3.

Komárom |

<p>A Jókai Mór Diákkör immár harmadik alkalommal rendezi meg a Kollektíva nevű eseményét. A helyszínt a komáromi RÉV- A Magyar Kultúra Háza szolgáltatja. Idén március 4-én lesz a buli.</p>

A szervezők elmondása alapján mindenki megtalálja a kedvére való programot. A felvidéki slammerek közül tiszteletét teszi Gyenge Veroni, György Ádám, Dékány Niki, Csicsó Tamás, Melecsky Kristóf és Laboda Róbert. A szlovákiai magyar slammerközösség ezen az eseményen fogja ünnepelni fennállásának első évfordulóját.

Az est további részében a somorjai The Butchers (rhythm blues rock) és a párkányi Jóvilágvan (alternatív) zenekar lép a színpadra.

A koncertszínpad mellett lesz egy elektronikus zenei helyszín is, ahol egész este különböző DJ-k játszanak. A keverőpult mögött Dilemma, Infra, Psycho, Arim lép fel. Ők a legkülönbözőbb stílusokat vonultatják fel repertoárjukból. Nudisco, nujazz, dub/dubstep, funkhouse, dnb/breaks és hip hop is dübörög majd péntek este a RÉV-ben.

A JóMóD csapata szeretettel vár mindenkit március negyedikén, kapunyitás 19:00-kor.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?