A Másnaposokra váltottak jegyet a sógorok

Bécs |

<p>Tavaly a Másnaposok 2. című amerikai független produkcióra váltották a legtöbb jegyet Ausztriában. Az osztrák film- és zeneipar adatait regisztráló FAMA jelentése szerint 2011-ben egyetlen film sem lépte túl az egymilliós nézőszámot Ausztriában.</p>

A Másnaposok 2. című vígjátékra több mint 624 ezer jegyet adtak el, ezzel a Todd Phillips rendezte produkció került a 2011-es osztrák kasszasikerlista csúcsára.

A több mint 600 ezres látogatottságú filmek klubjába még a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész, valamint A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című kalandfilm jutott be.

A Hupikék törpikékre, valamint az Alkonyat - Hajnalhasadás 1. részére több mint 400 ezren voltak kíváncsiak, a háromszázezren felüli nézettségű filmek közé pedig a Halálos iramban: Ötödik sebesség, a Kung Fu Panda 2., a Kokowaah című német vígjáték, valamint a Csizmás, a kandúr című 3D-s animáció került be.

A nézettségi listán a 37. helyen szerepel először osztrák produkció, a Hexe Lilli 2 - Die Reise nach Mandolan című családi fantáziafilm, amelyre több mint 115 ezer jegyet adtak el az osztrák mozikban.

Az egymilliós nézőszámot 2009-ben a Jégkorszak 3. - A dínók hajnala, 2010-ben pedig az Avatar című filmnek sikerült túllépnie Ausztriában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?