A Kaliforniai álom legjobb dalai nagyzenekari kísérettel az Arénában

Budapest |

<p>Két felvonásos &quot;cine-koncert&quot; keretében nagyzenekari feldolgozásban lesznek hallhatók a&nbsp;Kaliforniai álom&nbsp;című Oscar-díjas film legjobb dalai a Papp László Budapest Sportarénában október 12-én.</p>

Az utóbbi évek egyik legnagyobb közönségsikere, a Kaliforniai álom (La La Land) című amerikai film zenéjét élő nagyzenekari kísérettel mutatják be, miközben az óriáskivetítőn futó filmet eredeti angol hanggal, magyar felirattal vetítik - közölték a szervezők az MTI-vel.

A koncerten az Óbudai Danubia Zenekar és a Modern Art Orchestra működik közre.

Az Emma Stone és Ryan Gosling főszereplésével készült, Damien Chazelle rendezte filmet idén hét Golden Globe-, hat Oscar- és öt BAFTA- díjjal ismerték el.

A Kaliforniai álomban Emma Stone egy színésznőt alakít, aki meghallgatásról meghallgatásra jár Los Angelesben. Közben megismerkedik a Ryan Gosling alakította dzsesszzongoristával, aki igyekszik hű maradni ahhoz a zenéhez, amelyben hisz.

Damien Chazelle hat évvel ezelőtt írta a Kaliforniai álom forgatókönyvét, ám mindaddig nem talált támogatókra, amíg 2014-ben a Whiplash című filmjével be nem került a legjobb film-kategória Oscar-mezőnyébe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?