Külföld

Gyermekük nevével Diana előtt is tiszteleg a hercegi pár

London | Néhány napja ország-világ előtt megmutatta gyermekét, Archie Harrison-t Meghan és Harry. A kicsi nevének eredetét sokan fejtegetik, a Harrison név, Harry's son, vagyis Harry fia jelentéssel magyarázzák.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. május 12. 14:19

Az első családi kép - TASR-felvétel

Az Archie névvel pedig Diana hercegnő előtt tiszteleg a hercegi pár. Diana ősére, Archibald Campbellre, Argyll 9. grófjára utalhat a név. A skót vezető 1629 és 1685 között élt, majd kivégezték, miután II. Jakab angol királlyal szembeszállt.

 

2019. május 8. 14:04

GALÉRIA: Bemutatták a nyilvánosság előtt Meghan és Harry újszülött kisbabáját

Korábban már írtunk arról, hogy már az Archie születéséről szóló hivatalos közleményben is szép gesztust tett a hercegi pár az elhunyt Diana családja felé. Erzsébet királnyő, Fülöp herceg, Károly herceg, Kamilla hercegné, Katalin és Vilmos, valamint Meghan hercegné édesanyja, Doria Ragland mellett megemlítették Lady Jane Fellowest, Lady Sarah McCorquodale-t és Earl Spencert is. Ha nem lennének ismerősek a nevet, ő a néhai Diana hercegné testvérei.

Ez a gesztus pedig igazán figyelmes az újdonsült szülőtől, hiszen Katalin hercegné és Vilmos herceg egyik gyerekük születésekor sem említette meg a Spencer családi ágat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Új frekvenciákat kapott a Pátria rádió

Miből tartsuk el a gyerekünket?

21 millió euró miatt kockáztat 895 milliót a magyar kormány

5 év Érsekújvár volt polgármesterének

Az oroszok az amerikaiakat is legyőzték

A dunaszerdahelyi önkormányzat pályázatot hirdet a szabadidőparkra

Legfrissebb galériák
Olvasta már?