Külföld

Nem tetszett az anyukának, ahogyan ránézett a kislánya, ezért hetvenszer megszúrta és rágyújtotta a házat

Szörnyű kegyetlenséggel próbálta kivégezni 11 éves kislányát egy oklahomai anya.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. május 24. 15:17

Forrás: crimeonline

A 40 éves Taheerah Ahmad hetvenszer szúrta meg késsel gyermekét, majd egy fejszével leütötte, végül pedig a házat is rágyújtotta a szerencsétlen kislányra. A tűzoltók először balesetre gyanakodtak, de hamar kiderült, hogy szándékos gyújtogatásról van szó. Miután megtalálták a házban lévő 11 éves kislányt, azonnal letartóztatták Ahmadot.

Az anyuka a rendőrségen bevallotta tettét. Elmondása szerint idegesítette, ahogyan gyermekei ránéztek, ezért lekötözte őket, majd neki esett a legidősebb lányának egy késsel, a másik három gyereknek sikerült elmenekülniük, ekkor gyújtotta fel a házat, hogy biztos legyen abban, hogy nem éli túl a legidősebb lánya az éjszakát.

A gyilkos indulatoktól vezérelt anyát 2019. május 23-án életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte a tulsai bíróság, amiért különös kegyetlenséggel bántalmazta, és ki akarta végezni mind a négy gyermekét.

A bántalmazott 11 éves kislány felépült életveszélyes sérüléseiből.

(mm,crimeonline)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Elkezdődött Kočner és Rusko bírósági pere

Még soha nem vonultak ennyien a Pride-on

Csak a legerősebb hazai tejtermelők maradtak talpon

Köztesnövényeit is elhozta a KWS

A Híd nem akar populista témákat előhúzni a kampányban

Meghalt „Európa arca”

Legfrissebb galériák
Olvasta már?