Közélet

Pellegrini szerint Gašparnak nincs helye a Smer jelöltlistáján

Pozsony | Peter Pellegrini kormányfő és a Smer-SD alelnöke kedden azt mondta, hogy a párton belül folynak a tárgyalások a pozícióját illetően, keresik a közös nevezőt. Azt állítja, hogy Tomáš Druckerrel nem beszélt a lehetséges együttműködésről. Pellegrini úgy véli, hogy a volt rendőrfőkapitányt, Tibor Gašpart nem kellene felvenni a Smer-SD jelöltlistájára.
TASR

2019. augusztus 13. 12:22

- TASR-felvétel

„Ezeket a heteket arra akarjuk kihasználni, hogy nyilvánosságra hozzuk, hogyan fog a Smer nekifutni a választásoknak. Arról is beszélünk, hogy az egész folyamatban mi lesz az én szerepem, mi lesz a pozícióm. Döntés még nem született” – mondta a kormányfő egy hétfői sajtótájékoztatón.

Hozzátette: Robert Fico pártelnökkel különböző a világnézetük, de keresik a közös nevezőket, hogy a párt sikeres legyen. Tomáš Drucker volt egészségügyi- és belügyminiszter pártalapítási szándékát nem kommentálta. Állítása szerint a jövőbeni terveiről nem beszélt Druckerrel.

Azzal az információval kapcsolatban, hogy Gašpar felkerülhet a Smer-SD jelöltlistájára, Pellegrini kijelentette, hogy a jelenlegi helyzetben ez nem lenne jó ötlet. „Talán inkább arra kellene összpontosítania, hogy cáfolja a felmerült gyanút és tisztázza a nevét” – zárta a kormányfő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?