Közélet

Megszült a parlament alelnöke

Pozsony | Megszületett Lucia Ďuriš Nicholsonová (SaS) harmadik gyermeke, a képviselő maga tette közzé a hírt az egyik közösségi oldalon.
Ibos Emese

2016. szeptember 1. 19:19

„Hölgyeim és uraim Mr. Kubo, 51 cm, 3720 gramm, ebből egy kiló a haja. Ő egy hazafi, hiszen az Alkotmány napján született” – ezzel a szöveggel tette közzé Jakub fia születésének örömhírét a parlament alelnöke.

 

Terhessége miatt a parlament alelnöke egy nappal a szülés előtt különbözött össze Andrej Dankóval (SNS). Lucia Ďuriš Nicholsonová azt állította, a parlament elnöke megfenyegette: leváltatják a parlament alelnöki posztjáról, ha nem közli írásban, szülése után hogyan fogja összeegyeztetni alelnöki és szülői kötelezettségeit. Nicholson Ďuriš állítását Richard Vašečka is megerősítette, Danko viszont hazugságnak nevezte. „Csak tudni szerettem volna, hogy a szeptemberi tanácskozásra hogyan oszthatom be az ülések vezetésére” – védekezett Andrej Danko, mivel szerinte az ellenzéknek ilyen szinten is képviselve kell lennie. Danko a koalíciós szerződés aláírásakor is élesen kikelt Lucia Ďuriš Nicholsonová ellen, minden bizonnyal a képviselő akkor már a kórházban volt.

Az SaS-es politikusnak két gyermeke van előző, Tom Nicholsonnal kötött házasságából. Jelenlegi férjével júniusban lépett frigyre. 

Önnek ajánljuk

Rossi Gombaszögön: „Ha kijutunk az Eb-re, elkezdek magyarul tanulni!”

Meghalt Heller Ágnes Széchenyi-díjas filozófus

Keszegh: Régiónk sokadrangúként van kezelve

Több ezres leépítés a kassai U.S. Steelben

Műanyagot nyelt le a dán partoknál elpusztult viharmadarak 95 százaléka

A lakosság javaslatai alapján szervezik át a közlekedést Somorján

Legfrissebb galériák
Olvasta már?