Közélet

Lecserélné a „kočneri generáció politikusait“ a PS/Spolu, a KDH és a Za ľudí

Pozsony | Közös sajtótájékoztatót tartott Kočner nyilvánosságra került üzeneteivel kapcsolatban a PS/Spolu, a KDH és a Za ľudí vezetése.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. augusztus 16. 09:56

Michal Truban és Miroslav Beblavý elmondták, hogy a „Kočner generációjához“ tartozó politikusok már nem képesek alternatívát nyújtani.

„Nem elég lecserélni néhány bábut“ - mondta Beblavý.

Mindketten hangsúlyozták, hogy fontosnak tartják az új ellenzéki erők együttműködését, megköszönve Aljoh Hlinának és Andrej Kiskának, hogy csatlakoztak.

Alojz Hlina szerint a „helyzet rosszabb, mint gondoltuk“, de úgy véli a jövő évi választások változást hozhatnak.

Kiska örömét fejezte ki afelett, hogy azt látja, van egy ellenzéki erő, amely késznek mutatkozik arra, hogy átvegye a hatalmat és felelősségre vonja a bűnösöket. Újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy annak ellenére, hogy Pellegrini a miniszterelnök, valójában Fico irányít, aki ezt meg is mondta neki személyesen. Kiska szerint a mai sajtótájékoztatók az SaS-nek és az OĽaNO-nak isott lett volna a helye. Állítása szerint kereste őket, de nem kapott válaszokat.

A jövőbeli együttműködéssel kapcsolatban a pártok vezetői azt mondták, hogy az ősz folyamán fognak egyeztetni a konkrétumokról.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

MKP-összefogás Matovičcsal?

Jövőre biztosan drágul az áramszolgáltatás

Frissítve

Kočner Bödörnek: Fico a mi főnökünk

Olajpiac: enyhült a feszültség, mégis többe kerül majd a benzin

LISTA: Ennyit kell országonként dolgozni az új iPhone 11 Pro-ért

Frissítve

November 25-én választanak újra elnököt a Legfelsőbb Bíróság élére

Legfrissebb galériák
Olvasta már?