Kerekasztalos országos konferencia Nagymegyeren

<p>A Szlovákiai Magyarok Kerekasztala várja azon szervezetek és intézmények jelentkezését, amelyek a következő&nbsp; évben be szeretnének kapcsolódni a Kerekasztal munkájába, illetve részt kívánnak venni a november 29-én megrendezésre kerülő országos konferencián.</p><div>&nbsp;</div>

A Szlovákiai Magyarok Kerekasztala következő országos találkozójára 2014. november 29-én kerül sor Nagymegyeren, a Plauter Kúriában, a rendezvény részleteit később pontosítjuk. A tanácskozás központi témáját a gazdasági és oktatási témák megvitatása adja, sor kerül a Civil díj átadására is. A Szlovákiai Magyarok Kerekasztala nyitott, a politikai pártoktól független, önkéntes és informális intézmény, amely a szlovákiai magyar civil szervezetek egyeztető fóruma. A Kerekasztal országos tanácskozásain részt vehet minden olyan kulturális, önkormányzati, állami és civil szervezet (intézmény), amely:− Szlovákiában van bejegyezve vagy Szlovákiában működik,− jogi személyiséggel bír és tevékenységi területe országos vagy regionális hatáskörű (azok az országos szervezetek, melyeknek vannak jogi személyiséggel bíró területi és helyi alapszervezetei, a képviselőjét az országos központ delegálja),− a szlovákiai magyar közösség érdekében tevékenykedik,− felelősséget érez a közösség fejlesztéséért és érdekérvényesítéséért,− vállalja, hogy a Kerekasztal közmegegyezéses döntéseit a tevékenységében érvényesíti. A tagságukat megújítani, vagy a Kerekasztalhoz csatlakozni kívánó szervezetek jelentkezését a szervezők elektronikus formában a www.kerekasztal.org webcímen (a http://www.kerekasztal.org/jelentkezesilap/ linken), illetve a 0915 891166-os vagy a 031/5902790-es telefonszámon várják. A konferencián való részvétel díjtalan. A cikk a Szlovákiai Magyarok Kerekasztalának sajtóközleménye
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!