Közélet

Folytatja a tárgyalást a Híd és az MKP

Pozsony | A Híd és az MKP hétfőn folytatja a tárgyalásokat.
TASR

2019. augusztus 19. 10:30

- Somogyi Tibor felvétele

„Küldöttségünk részt vesz a tárgyaláson, és az alapján dönt a továbbiakról, hogy milyen magyarázatot kap azokra az aktuális kérdésekre, amelyek most a társadalmat és a mi közösségünket is foglalkoztatják” – közölte Králik Róbert, az MKP sajtótitkára Marian Kočner állítólagos üzenetváltására utalva, amelyben Bugár Béla, a Híd elnöke is említve van. A választáson való közös indulás fontos az MKP számára, de a tisztességes politizálás ennél is fontosabb – szögezte le Králik.

„Mindkét félnek lesz módja nyilatkozni az aktuális témákkal kapcsolatban is” - jelentette ki Debnár Klára, a Híd szóvivője. „Minden további lépés attól függ, hogy hogyan zárul a hétfői tárgyalás” – fűzte hozzá Králik Róbert. Az MKP ma akarja ismertetni feltételeit. „A tárgyaló felek ma a koalícióban való indulás konkrét feltételeivel fognak foglalkozni” - erősítette meg Debnár Klára.

Az előző tárgyaláson a Híd átadta javaslatait az MKP-nak, amely most ismerteti álláspontját és egyúttal saját feltételeit, valamint azokat az alapelveket, amelyeket bele akar foglalni a koalíciós szerződésbe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Néhány MKP-s az Összefogásért dolgozik

GALÉRIA: Csak büntetőkkel jutott tovább a DAC a kupában

Kellemetlen: Danko zászlórúdja valójában nem is magasabb, mint a magyarországi

Robbanás volt egy halálos vírusokat tároló orosz laboratóriumban

Elsőként úszta át négyszer egyfolytában a La Manche-csatornát egy amerikai nő

Az amazóniai erdőirtás jelentősen növeli a térség hőmérsékletét

Legfrissebb galériák
Olvasta már?