Közélet

Fico tagadja, hogy hallotta volna a Gorilla-felvételt

Robert Fico, a Smer elnöke tagadja, hogy hallotta volna a Gorilla-felvételt Jaromír Čižnár és Dobroslav Trnka társaságában.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. március 20. 16:10

Robert Fico - TASR-felvétel

Fico azt állítja, hogy azonnal felhasználta volna a felvételt, ha az a birtokába kerül, hiszen az a második Dzurinda-kormány botrányait bizonyítja.

Vadalával sem telefonált

Fico megismételte azon állítását is, miszerint nem telefonált Antonino Vadalával, akit jelenleg drogügyletek miatt tartanak őrizetben olaszországban. Fico ezt egy levéllel akarja bizonyítani, melyet a Kuciak-gyilkosságot felügyelő ügyésztől, Juraj Novockýtől kapott.

 

a
Novocký levele Ficónak (Kép: DenníkN)

Egyelőre nem költözik

Szóba került Fico lakhelye is, de a Smer elnöke továbbra sem akar távozni a Bonaparte-komplexumból. Erre új indoka van: várnia kell ugyanis az új fenntartó bejelentkezésére, hiszen Bašternák a hűvösön ül.

Kiska sírós, a média ellenség

A Smer elnöke ezúttal is kikelt az újságírók ellen, az állítva, hogy a szlovákiai média a demokrácia legnagyobb ellenségének számít. Fico kommentálta Andrej Kiska köztársasági elnök ma délelőtti kihallgatását is (Kiska azt állítja, hogy Fico zsarolta őt az alkotmánybírák ügyében):

„Kiska elnök úr sírós. Mindig, mikor történik valami, sír.“

(aktuality, dennikn)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Ezer új állás jöhet létre az iskolai konyhákban

Pellegrini Amerikába látogat, Donald Trump fogadja a Fehér Házban

Az átalakulások nagy mestere

VIDEÓ: 140 km/órával előzgetett Budapesten, és az egészet Facebookon élőben közvetítette

GALÉRIA: Kim Dzsong Un megérkezett Vlagyivosztokba, és nagyon boldog

Hiányzott a vezéregyéniség 
a komáromi kosarasoknál

Legfrissebb galériák
Olvasta már?