Közélet

Elviheti a behajtó a Legfelsőbb Bíróság autóit

Lehetséges, hogy hatból öt szolgálati autójától meg kell válnia a Legfelsőbb Bíróságnak, mert az egyik bírónő behajtatja az pénzt amivel a törvényszék tartozik neki.
TASR

2016. április 5. 22:35

Könnyen megeshet, hogy a Legfelsőbb Bíróságnak meg kell válni a értékes gépkocsiparkjának nagy részétől, mert Elena Kováčová, a törvényszék egyik bírája behajtatja azt a 100 000 eurót amivel az intézmény tartozik neki. A Legfelsőbb bíróság idestova már öt éve tartozik egy jelentős összeggel a saját bírájának, így a 100 000 euróhoz még a késedelmi kamatokra és az eljárási költségekre is igényt tarthat Kováčová.

A bírónő egy diszkriminációs perben nyert a bíróság ellen. A Pozsonyi Járási Bíróságon kedden arról tárgyaltak, hogy a függesszék fel a Legfelsőbb Bíróság ellen folyó behajtási eljárást. Az erről szóló tárgyalást elnapolták május 13-ra. Az elnapolás lehetőséget ad a Legfelsőbb Bíróságnak arra, hogy bebizonyítsa, működéséhez nélkülözhetetlenek a gépkocsik, amelyekre Kováčová a tartozás fejében igényt tart.

Önnek ajánljuk

Novembertől a cirkuszokban nem láthatunk többé vadállatokat

Botrány a magyar parlamentben: megzavarták Orbán Viktor beszédét

Frissítve

Vádat emeltek Marián Kočner és három további személy ellen a Kuciak-gyilkosság kapcsán

Teherautó és furgon ütközött Galánta mellett, mentőhelikoptert kellett hívni

Évekig csaltak a zöldségkonzervek gyártói

Uniós sereghajtók között a szlovák mezőgazdaság

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!